Σκοράρει… ακατάπαυστα

Σκοράρει... ακατάπαυστα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η Liga MX για το 2020, μιας και μας πήγε διπλό ταμείο ο τελικός. Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να αρχίσει η Κλαουσούρα. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε την Ligue 2 να μας κρατάει συντροφιά.

Σοσό – Γκρενόμπλ

Από τη λευκή ισοπαλία εκτός με τη Νιόρ έρχεται η Γκρενόμπλ (2η, 9-3-3), η οποία συνεχίζει ένα αήττητο σερί 8 επίσημων αγώνων, με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα, σε αυτούς τους 8 αγώνες δέχτηκε μόλις 1 γκολ. Γενικότερα, βασίζεται στην πολύ καλή της άμυνα, η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας με 9 τέρματα παθητικό σε 15 αγώνες. Μόνο η Τουλούζ έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από 1 γκολ στην Γκρενόμπλ, όταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η Γκρενόμπλ την είχε κερδίσει με 5-3. Γενικότερα, όμως, στους αγώνες της δεν έχουμε πολλά γκολ και σε 11 από αυτούς τα γκολ έχουν παραμείνει στο under.

Η Σοσό (10η, 4-8-3) μετά την εντυπωσιακή της νίκη με 4-0 επί της Χάβρης, έκανε τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 με την Πο την Τετάρτη. Είχε ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα όντας αήττητη τις 7 πρώτες αγωνιστικές αλλά από την πρώτη της ήττα και μετά έχει κάνει μόνο μία νίκη σε 7 αγώνες. Αν και εντός έδρας σκοράρει αρκετά, εν αντιθέσει με όταν παίζει εκτός, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την καλή άμυνα της Αμιέν, όχι μόνο σκόραρε, αλλά ηττήθηκε με 0-2.

Πιστεύω πως στον συγκεκριμένο αγώνα το σκορ θα παραμείνει χαμηλά, με την Γκρενόμπλ να έχει τον πρώτο λόγο. Το ξερό διπλό πιστεύω ότι δεν αξίζει το ρίσκο, παρά την καλή του απόδοση. Άλλωστε, οι ομάδες είναι κουρασμένες καθώς κλήθηκαν να αγωνιστούν και την Τετάρτη. Θα στηρίξουμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενουμένων συνδυαστικά με τα γκολ, καθώς μεμονωμένες αυτές οι επιλογές προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Οσέρ – Πο

Η αγαπημένη μας ομάδα καταλήγει να είναι η Οσέρ (5η, 7-4-4), η οποία έχει επιβεβαιώσει σχεδόν όποια πρόβλεψη έχουμε κάνει για τους αγώνες της. Δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε στο 2-2 με τη Νανσί, παρότι ήταν καλύτερη. Επιθετικά πολύ δουλεμένη και σκοράρει με σχετικά μεγάλη ευκολία, γεγονός που αποτυπώνεται και στους αριθμούς, καθώς έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 31 γκολ σε 15 αγώνες. Όπως και η προαναφερθείσα Γκρενόμπλ, είναι αήττητη και αυτή εδώ και 8 αγωνιστικές, με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, όμως. Εντός έδρας, με εξαίρεση τους δύο πρώτες αγώνες που έδωσε στην 1η και την 3η αγωνιστική, έχει 1 ισοπαλία και 5 νίκες, με πιο θεαματική αυτήν επί της Νιόρ με 6-0, δύο εβδομάδες πριν.

Για την Πο (15η, 3-5-7) δεν έχουμε να πούμε πολλά. Δυσκολεύεται αρκετά επιθετικά, παρά τα κάποια μεμονωμένα ματς στα οποία κατάφερε να σκοράρει πάνω από 1 γκολ. Σε 9 παιχνίδια δεν κατάφερε να σκοράρει καν, ενώ εκτός έδρας, έχει σκοράρει μόνο στα 2 από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει. Αμυντικά δεν εντυπωσιάζει και, γενικότερα, είναι αρκετά ασταθής ως ομάδα. Έρχεται από το 0-0 με την Γκρενόμπλ μεσοβδόμαδα και οι παίκτες της είχαν μόνο 3 μέρες ξεκούρασης.

Θεωρώ πως η ξεκούραστη Οσέρ, η οποία δεν αγωνίστηκε μέσα στη βδομάδα, θα κερδίσει την Πο χωρίς να δυσκολευτεί και λογικά δίνεται χαμηλά ο άσος. Θα τη συνδυάσουμε με τα γκολ, τα οποία μαζί θα μας δώσουν μία ικανοποιητική απόδοση.

Δυστυχώς, δε δίνεται επιλογή για σκόρερ για να συμπεριλάβουμε τον Λε Μπιχάν, στον οποίο έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενες στήλες και κάνει, ίσως, την καλύτερη χρονιά του.

Μονό
21:00
Οσέρ - Πο
1 & over 1,5
2.20
Μονό
21:00
Σοσό - Γκρενόμπλ
Χ2 & under 2,5 (2.12)
2.12
Ρίσκο
21:00
Οσέρ - Πο
1 (-1)
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις