Οι έδρες είναι για να… σπάνε

Οι έδρες είναι για να... σπάνε

Δύο επιλογές σήμερα από Τουρκία koubanezoi και koubanezes, με κοινό χαρακτηριστικό την απουσία άσου. Από την Ριζούντα ως την Άγκυρα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, καθώς Γκέζτεπε και Κόνιασπορ «γεμίζουν» μια χαρά το μάτι, ώστε να μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Πάμε στα «εύκολα» και προφανή αρχικά, 9 ματς χωρίς νίκη έχει η Ανκαραγκιουτσού που υποδέχεται σήμερα την Κόνιασπορ στην Άγκυρα. Οι γηπεδούχοι αποδεικνύουν  περίτρανα πως κακώς βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία, όπου παρέμειναν λόγω αναδιάρθρωσης πέρυσι, την ίδια στιγμή που η ομάδα από το Ικόνιο, παρ’ ότι έχει σκαμπανεβάσματα και δεν έχει θέλξει με την απόδοσή της, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τους βαθμούς που θέλει και να διατηρείται μέσα στην πρώτη 8άδα. Το διπλό στο 2.40 είναι πολύ καλό και υψηλό για να αγνοηθεί και θα το στηρίξουμε.

«Ταξιδεύουμε» στη συνέχεια στη Ριζούντα, όπου η τοπική Ρίζεσπορ υποδέχεται την Γκέζτεπε, που προέρχεται από 6 σερί ματς αήττητη, με τελευταίο τη μεγάλη νίκη επί της Αλάνιασπορ του Τάσου Μπακασέτα την περασμένη Τετάρτη (9/12). Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα απουσιών, ενώ έρχονται και από την συντριβή με 0-4 από την Γαλατασαράι, οπότε θα θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

Η Γκέζτεπε από την άλλη κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στη χρονιά, αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει την ίδια εικόνα με εντός. Βαθμούς πάντως ξέρει να παίρνει όπως έχει δείξει, οπότε η ισοπαλία εν προκειμένω μοιάζει η καλύτερη περίπτωση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν απέχουν πολύ όσον αφορά στη δυναμική.

Μονό
15:00
Ρίζεσπορ - Γκέζτεπε
Χ
3.40
Μονό
18:00
Ανκαραγκιουτσού - Κόνιασπορ
2
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις