Δυάδα με Θεσσαλονίκη και Σόφια

Δυάδα με Θεσσαλονίκη και Σόφια

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Σε ρυθμούς Χριστουγέννων βρισκόμαστε άπαντες, παρά τις φετινές ειδικές συνθήκες που επικρατούν. Αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του δέντρου και κάνουν ιδανική παρέα στα δικά μας αναμμένα λαμπάκια, τα οποία καθημερινά βρίσκονται στο on!

Αρχοντικό 0/2 την Τρίτη. Η ανάλυση της Τσέλσι δεν ήτανε κακή, απλά άτυχη. Για το παιχνίδι της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλύτερα να μη μιλήσουμε, καθώς και η δική μας επιλογή ήτανε άσχημη, όπως και αυτές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος επέλεξε δύο αριστερά μπακ σε μία πλευρά, σε παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουν οι Άγγλοι.

Θα έλεγα πως μετά από πολύ καιρό θα αρκεστώ σε επιλογή δυάδας, έχοντας κατά νου το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα, αλλά και το ταξίδι της Ρόμα στη Βουλγαρία, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΤΣΣΚΑ στη Σόφια.

Πολλές αλλαγές και το μυαλό ήδη στον Άρη

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε αναπάντεχη ήττα στην Κύπρο από την Ομόνοια και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη της PSV Αϊντχόφεν στην έδρα της Γρανάδα έμεινε εκτός από τη φάση των «32» του Europa League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή και έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης, έχει στρέψει ήδη το βλέμμα στις εγχώριες διοργανώσεις. Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην έδρα του Άρη, σε ένα must win παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής και στο αποψινό παιχνίδι θα δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικά, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Εσίτι, Νινούα, Λύρατζης και Τσόλακ, παίκτες που δε βρίσκονται στις βασικές επιλογές του προπονητή τους.

Η Γρανάδα είναι μια ισάξια ποιοτικά ομάδα με τους Θεσσαλονικείς, έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη με 23 ποδοσφαιριστές και διάθεση για ποδόσφαιρο. Με ενδεχόμενη νίκη θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου, κάτι που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, στην πρώτη της χρονιά σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Γνωρίζοντας άριστα τον ΠΑΟΚ, τις αλλαγές του και το ρεπορτάζ του, δε μπορώ να φανταστώ πώς θα κερδίσει. Ούτε πώς θα ανοίξει ο αγώνας. Αντιθέτως, εκτιμώ πως το παιχνίδι γέρνει προς τους Ισπανούς. Επιλογή το Χ2 με under 4,5 σε απόδοση 1.50.

Τυπικός αγώνας, τεράστια η διαφορά ποιότητας

Όπως και με το προηγούμενο παιχνίδι που ασχοληθήκαμε, έτσι και με το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τη Ρόμα, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Πρόκειται για ένα τυπικό αγώνα, περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα θα έλεγα και ευκαιρία για τους δύο προπονητές να επιχειρήσουν rotation.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των Βούλγαρων και των Ιταλών είναι χαώδης θα έλεγα. Ακόμα και οι πρώτες επιλογές της ομάδας της Σόφιας θα έλεγα πως δύσκολα κοντράρουν τα… δεύτερα των πρωτευουσιάνων. Η ΤΣΣΚΑ εξάλλου έχει εμφανίσει τα επιθετικά της προβλήματα, αφού σε 5 παιχνίδια στη διοργάνωση δεν έχει σκοράρει ακόμα.

Εκτιμώ πως και να το πράξει κόντρα στη Ρόμα, και πάλι δε θα κερδίσει. Ο προπονητής των Ιταλών, Πάουλο Φονσέκα, πολύ πιθανόν να επιχειρήσει εκτεταμένο rotation και θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο στη χρονιά έως τώρα.

Θα έχουν κίνητρο οι αθλητές των πρωτοπόρων του ομίλου και προβλέπω πως δε θα χάσουν. Επιλογή το Χ2 με under 4,5 (και εδώ), σε απόδοση 1.65.

Δυάδα (απόδοσης 2.47)
19:55
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Ρόμα
Χ2 & under 4,5
1.50
19:55
ΠΑΟΚ - Γρανάδα
Χ2 & under 4,5
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις