Μια πρωτιά και ένα… αρνητικό ρεκόρ

Μια πρωτιά και ένα... αρνητικό ρεκόρ

Φτάσαμε αισίως την 10η του Δεκέμβρη φίλες και φίλοι και σήμερα κλείνουν και οι τελευταίες υποχρεώσεις ομίλων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε στη συνέχεια από το αγαπημένο Europa league.

Ξεκίνημα από Πολωνία και το παιχνίδι Λεχ Πόζναν – Ρέιντζερς. Μάχη με μονόπλευρο κίνητρο, καθαρά από τη μεριά των Σκωτσέζων, που θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπενφίκα για να πάρουν και την τιμητική πρώτη θέση. Η Πόζναν αδιάφορη, αφού ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση, οπότε δε νομίζω να ρισκάρει και πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ευρωπαϊκά πάσχει στα εκτός η Ρέιντζερς, αλλά η αρμάδα του Τζέραρντ με 25 σερί αήττητο δύσκολα κοντράρεται. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως το διπλό θα έρθει και μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στη γείτονα Βουλγαρία με το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ρόμα. Πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο οι Ρωμαίοι, κυνηγάνε απλά να κλείσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους. Η ΤΣΣΚΑ κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ομάδα (ναι δόξα τω Θεώ δεν είναι Ελληνική) που δε θα έχει καταφέρει σκοράρει σε ομίλους του Europa league, ένα σίγουρα ντροπιαστικό ρεκόρ. Να μην τα πολυλογώ, δε νομίζω να πάει τσίκι – τσίκι το ματς, πολλά με λίγα το βλέπω, η Ρόμα όπως και να κατέβει είναι το φαβορί, απλά περιμένουμε τους Βούλγαρους να μας κάνουν τη χάρη και να σκοράρουν.

Μονό
19:55
Λεχ Πόζναν - Ρέιντζερς
2 & under 4,5
2.07
Μονό
19:55
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Ρόμα
Goal/goal & over 2,5
1.85
Fun bet)
19:55
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Ρόμα
Multiscore 1-2, 1-3, 1-4
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις