Τούρκικο 1.70, 2.60 σε Λευκωσία, Αγρίνιο

Τούρκικο 1.70, 2.60 σε Λευκωσία, Αγρίνιο

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Δευτέρα σήμερα, ελάχιστα παιχνίδια στο κουπόνι και δεν θα μπορούσε να λείπει το τουρκικό πρωτάθλημα από τις επιλογές μου. Η ανεβασμένη Τράμπζονσπορ υποδέχεται την κουρασμένη από τα πολλά παιχνίδια Σίβασπορ. Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο η γηπεδούχος, 2/2 νίκες με σκορ 1-0 με τον Αβτσί στον πάγκο της. Ξεκάθαρα έχει αλλάξει η ψυχολογία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, πλέον παίζουν με αυτοπεποίθηση και ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή. Προσεκτικοί στην άμυνα, στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν επιβεβαιώσει το under 2,5. Η Σίβασπορ έρχεται από την ήττα με 1-0 από την Βιγιαρεάλ, πρέπει να επικρατήσει στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πολύ κουρασμένη η Σίβασπορ, στο πρωτάθλημα τρέχει σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη και με under 3,5 γκολ. Η Τράμπζονσπορ μεταμορφωμένη με τον νέο προπονητή είναι πιο κοντά στη νίκη. Θα προτιμήσω ένα combo με κάλυψη, σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε και τον άσο.

Συνεχίζουμε με μια δυάδα από Κύπρο και Ελλάδα. Αρχικά, στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια το μομέντουμ βρίσκεται αριστερά. Από δύο συνεχόμενες νίκες έρχεται η γηπεδούχος, ανεβασμένη η ψυχολογία στην ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε στην σεζόν. Η Ομόνοια, μπορεί να κέρδισε τον τραγικό ΠΑΟΚ για το Europa League, αλλά αγωνίστηκε με τα «δεύτερα» του ρόστερ της. Οι βασικοί δεν αποδίδουν στο κυπριακό πρωτάθλημα, η ομάδα τρέχει σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν ηττηθεί στους τελευταίους 29 αγώνες απέναντι στην Ομόνοια!

Τέλος, μια επιλογή από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λάρισα. Ο Παναιτωλικός με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Πρώτο παιχνίδι στα μέτρα του αφού στα δύο προηγούμενα ηττήθηκε από Άρη και Παναθηναϊκό, ομάδες ξεκάθαρα ανώτερες και με διαφορετικούς στόχους. Ο Παναιτωλικός δεν έχει ηττηθεί από την Λάρισα στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στο Αγρίνιο. Η Λάρισα ξεκάθαρα έχει επιθετικό πρόβλημα, δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις εύκολα αλλά και να σκοράρει. Έκτος αυτού, υπάρχει τεράστιο θέμα στην ομάδα με τον «πρόεδρο-προπονητή» ο οποίος κάθε τρεις και λίγο την κάνει άνω κάτω και εξαφανίζει παίκτες από το ρόστερ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που αποπνέουν υγεία παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Μονό
18:30
Τράμπζονσπορ - Σίβασπορ
1X & under 3,5
1.70
Δυάδα (απόδοσης 2.60)
19:00
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια
1X & under 4,5
1.53
19:30
Παναιτωλικός - Λάρισα
1 dnb
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις