Η ευκαιρία του Ράσελ

Η ευκαιρία του Ράσελ

Χαιρετώ όλους τους φίλους Κουβανέζους. Προ τελευταίο grand prix για φέτος και δεύτερο συνεχόμενο στο Μπαχρέιν στη πίστα του Σακίρ. Αρκετά διαφορετική αυτή τη φορά, αφού οι πιλότοι θα αγωνιστούν στο εξωτερικό κόψιμο της πίστας, που είναι δύο χιλιόμετρα περίπου μικρότερο και συνολικά 3,2 χιλιόμετρα και τους γύρους να κυμαίνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Με τα τεχνικά θα ασχοληθούμε περισσότερο για τον αγώνα, τώρα πάμε να ποντάρουμε σε νικητή προκριματικού. Ο Τζορτζ Ράσελ, ερχόμενος από τη Williams στη Mercedes μετά από σχετική άδεια, έδειξε να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και πραγματοποιώντας καλούς γύρους, πρώτευσε στα δύο πρώτα κομμάτια των ελεύθερων δοκιμαστικών. Αποτέλεσμα που δε παραξένεψε πολλούς, αφού οι ικανότητες του είναι γνωστές στο χώρο.

Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα συνήθισε το καινούριο του μονοθέσιο και μπόρεσε μάλιστα να είναι και άμεσα τόσο ανταγωνιστικός και ειδικά σε σχέση με τον ομόσταυλό του. Με τη ψυχολογία που έχει αποκτήσει και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγικές του ικανότητες, ποντάρω στο να πάρει και τη pole αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Μονό
19:00
Νικητής προκριματικού
Τζορτζ Ράσελ
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις