Ομόνοια – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Μπράγκα, live

Ομόνοια - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Μπράγκα, live

Σε ρυθμούς UEFA Europa League κινούνται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που συνεχίζουν την πορεία τους στους ομίλους της διοργάνωσης με δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Ομόνοια και τη Μπράγκα, αντίστοιχα, οι οποίες θα μεταδοθούν την Πέμπτη 3/12 ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, όπως και 12 ακόμα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.

Πρώτος σταθμός των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, είναι το «UEFA Europa League Show» (18.00 COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν βίντεο και συνεντεύξεις που αφορούν στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, ενώ από το πρόγραμμα δε θα λείψει πλούσια θεματολογία για την προετοιμασία των δύο ελληνικών ομάδων και η δραστηριότητά τους στο χώρο των social media.

Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα ΑΕΚ – Μπράγκα (19.55, COSMOTE SPORT 3HD), θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ. Εκεί θα βρίσκεται ο Κώστας Ψάρρας που θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, τις ενδεκάδες, δηλώσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενώ στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος. Αμέσως μετά το τέλος του ματς η σκυτάλη θα δοθεί στο post game που θα βγει από το Ολυμπιακό Στάδιο με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στο πρόγραμμα των COSMOTE SPORT καναλιών, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν επίσης pre game (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube) για τον αγώνα Ομόνοια – ΠΑΟΚ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στη Λευκωσία Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης, θα περιγράψουν σε ζωντανή σύνδεση το κλίμα στους δύο πάγκους, ενώ θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της αναμέτρησης και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές. O «δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη στο «ΓΣΠ» για να μείνει ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Ο απόηχος του Ομόνοια-ΠΑΟΚ, οι δηλώσεις παικτών και προπονητών, η ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων, καθώς και το ρεπορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των παιχνιδιών της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις