Μέχρι 5.20… στο Νησί

Μέχρι 5.20... στο Νησί

Καλημέρα Κουβανέζοι! Τετάρτη σήμερα και εκτός από Champions League έχουμε αγωνιστική και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Η εβδομάδα μας έχει ξεκινήσει καλά εξαιτίας της Μπρόντμπι. Οι Δανοί κέρδισαν με 4-1 τη Λίνγκμπι και μας πλήρωσαν και στο combo, αλλά και στην επιλογή multiscore που κάναμε τη Δευτέρα. Δυστυχώς, στην Πολωνία ο αγώνας δεν είχε πολλά γκολ, αν και είχε αρκετές φάσεις και έτσι χάσαμε το απόλυτο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333533395687792640

Γκολ με το σταγονόμετρο

Για σήμερα ξεκινάμε με έναν αγώνα από την Championship. Για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Μίντλεσμπρο υποδέχεται τη Σουόνσι. Οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Μετά από 14 αγώνες, η μεν Μίντλεσμπρο έχει 14 γκολ υπέρ και 9 κατά, η δε Σουόνσι 16 υπέρ και 8 κατά. Ωστόσο, οι αποψινοί γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα “0-0” στην έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι κανένα μακριά από το γήπεδό τους.

Η Μίντλεσμπρο προέρχεται από ήττα στην έδρα της Χάντερσφιλντ με 3-2. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως, αυτός ήταν μόλις ο τρίτος αγώνας της που είχε γκολ πριν το 28ο λεπτό και το αναφέρω αυτό, διότι το ποντάρισμά μας σχετίζεται άμεσα μ’ αυτό. Γενικότερα, στους αγώνες της βλέπουμε γκολ στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Στην αποψινή αναμέτρηση δε θα δώσουν το παρόν οι Μπράουνι, Φλέτσερ και Χολ.

Η Σουόνσι την Κυριακή έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ κερδίζοντάς την με 1-0. Εκτός έδρας είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με μόλις 1 ήττα σε 7 αγώνες. Άλλωστε, σε αυτά τα 7 παιχνίδια έχει δεχτεί 4 γκολ αποδεικνύοντας πόσο σφιχτή ομάδα είναι. Σε ένα αντίστοιχο στατιστικό, στους αγώνες της Σουόνσι έχουμε δει μόλις 4 φορές γκολ πριν το 28′. Μοναδική απουσία για απόψε ο Γκιμπς-Ουάιτ.

Περιμένω μια κλειστή αναμέτρηση με λιγοστές φάσεις και γκολ. Δυο ομάδες που πρώτα κοιτούν να μη χάσουν και μετά να πάρουν ό,τι μπορούν από ένα παιχνίδι. Δε θα ασχοληθώ με νικητή, αλλά με ένα ειδικό στοίχημα που προβλέπει γκολ μετά το 28ο λεπτό της αναμέτρησης και δίνεται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Αξία στα γκολ

Την ίδια ώρα, πάμε μια κατηγορία παρακάτω, για τον αγώνα της Χαλ με την Ντονκάστερ. Οι δυο ομάδες δείχνουν σε καλό φεγγάρι έχοντας 3 και 4 αγώνες σερί χωρίς ήττα, αντίστοιχα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχαν αγώνες για το πρωτάθλημα λόγω των αναμετρήσεων για το FA Cup.

Οι αποψινοί γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους στο ντέρμπι με την Ίπσουιτς με 3-0. Με αυτά τα 3 γκολ έφτασαν τα 24 στο πρωτάθλημα, έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις. Στα τρία τελευταία παιχνίδια άλλωστε έχουν σκοράρει 8 φορές.

Η Ντονκάστερ, όπως προείπαμε, σκαρφαλώνει συνεχώς στη βαθμολογία, έχοντας πλέον 21 βαθμούς σε 12 αγώνες και συνολικά γκολ 22-14. Μακριά από το γήπεδό της είναι πολύ επικίνδυνη, έχοντας σκοράρει σε δύσκολες έδρες, όπως της Πόρτσμουθ, της Τσάρλτον και της Πλίμουθ. Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει 9 g/g και 8 over 2,5.

Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος το οver 2,5 να δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Οι δυο ομάδες είναι επικίνδυνες από τη μέση και μπροστά. Η Χαλ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η Ντονκάστερ είναι πιθανό να κάνει τη ζημιά και να πετύχει κάποιο τέρμα.


Ειδικό Μέχρι 5.20... στο Νησί Μέχρι 5.20... στο Νησί

21:00 Μίντλεσμπρο – Σουόνσι: 1ο γκολ μετά το 28:00 (2.10)


Μονό Μέχρι 5.20... στο Νησί Μέχρι 5.20... στο Νησί

21:00 Χαλ – Ντονκάστερ: Over 2,5 (2.08)


Multiscore Μέχρι 5.20... στο Νησί Μέχρι 5.20... στο Νησί

21:00 Χαλ – Ντονκάστερ: 2-1, 3-1 ή 4-1 (5.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις