Με τα γκολ των πρωταθλητών…

Με τα γκολ των πρωταθλητών...

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας, χθες περίεργη μέρα και πάλι βάσει αποτελεσμάτων τα γκολ στη δυάδα δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά πέρασε το δυνατό μας μονό.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333904518740893698

Άκρως ποδοσφαιρική και η σημερινή μέρα και έχω βρει κάποιες επιλογές που μου κίνησαν τον ενδιαφέρον, πάμε να τις αναλύσουμε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου στο γήπεδο, μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον με 3-2 με τον εξαιρετικό Καβάνι να είναι η χρυσή αλλαγή με μία ασίστ και 2 γκολ. Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 4-1 την Μπασάκσεσχιρ και είναι πρώτη με 9 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 12-4. Απόντες οι Σο, Τουανζέμπε ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπαγί και ΜακΤόμινεϊ.

Οι «παριζιάνοι» τα βρήκαν σκούρα στον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα με τη Μπορντό μένοντας ισόπαλοι με 2-2. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Γάλλοι κέρδισαν εντός έδρας με 1-0 την Λειψία και βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-4. Αρκετές οι απουσίες με τους Μπερνάτ, Ντράξλερ, Ικάρντι, Κέρερ και Σαράμπια ενώ αμφίβολος είναι ο Κουρζαβά.

Εκτίμηση: Όλα ανοιχτά στο κομμάτι της πρόκρισης οι «κόκκινοι διάβολοι» στο γήπεδο τους στην Ευρώπη φέτος έχουν 9 γκολ σε 2 παιχνίδια ενώ η Παρί στις δύο τελευταίες εξόδους της με Μονακό και Λειψία μέτρησε ισάριθμες ήττες, σημαντικές απουσίες για τους Γάλλους προβάδισμα στους Άγγλους.

Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα

Οι Ούγγροι στις 28/11 επικράτησαν με 2-0 επί της ΜΤΚ με 2-0 και έμειναν 1οι με 26 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-4. Στην προηγούμενη αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League έχασαν με 2-1 στην έδρα της Γιουβέντους και έμεινα στην 4η θέση με έναν βαθμό όσους και η Ντινάμο Κιέβου. Καμία απουσία δεν έχει αναφερθεί.

Η Μπαρτσελόνα άστραψε και βρόντηξε με την Οσασούνα στην έδρα της και κέρδισε με 4-0. Στο Champions League κέρδισε ξανά με 4-0 την Ντινάμο Κιέβου στην έδρα της και είναι 1η με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-2. Παρά πολλές απουσίες για τους Καταλανούς με τους Αραούχο, Κοουτίνιο, Φατί, Μέσι, Πικέ, Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Τερ Στέγκεν.

Εκτίμηση: Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι η άσημη Φερεντσβάρος έχει σκοράρει εναντίων όλων των αντιπάλων της σε κάθε αγωνιστική αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θα ξεκουράσει παίχτες γιατί έχει μείνει πολύ πίσω στη La Liga οπότε πάμε με τους γηπεδούχους.

Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ

Η Σταρτ ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-1 από την Βίκινγκ την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στη 13η θέση με 25 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 31-49 έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Μοναδικός απών ο Γκιέσνταλ.

Οι φετινοί πρωταθλητές Νορβηγίας δεν φαίνεται να σηκώνουν το πόδι από το γκάζι, πάτησαν τη Ρόζενμποργκ με 5-1 και ήδη κατέρριψαν το μεγάλο ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μια χρονιά που κατείχε η Ρόζενμποργκ με 87 γκολ το 1997, πετυχαίνοντας ήδη 90. Επίσης ισοφάρισαν το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών που κατείχε η Μόλντε από το 2014 με 71 βαθμούς. Δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία.

Εκτίμηση: Οι παίχτες της Μπόντο Γκλιμτ δεν ρίχνουν το ρυθμό τους και ήδη έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων δίνοντας τους κίνητρο να παίζουν ακόμη σε φουλ ρυθμό, αντιθέτως η Σταρτ δεν δείχνει να έχει τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα.


Μονό (Tipster’s League) Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

19:00 Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ: Οver 3,5 (2.15)


Δυάδα (απόδοσης 7.26) Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Παρί Σεν Ζερμέν: Γιουνάιτεντ over 1,5 (2.20)

22:00 Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα: Φερεντσβάρος over 1,5 (3.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις