Ποντάρισμα στο κίνητρο

Ποντάρισμα στο κίνητρο

Χαιρετώ τους απανταχού κουβανέζους. Περίεργα εξελίχθηκε η Κυριακή που μας πέρασε, καθώς η βασική πρόταση μας δικαίωσε αρκετά εύκολα, αλλά η τριάδα χάθηκε με πέναλτι που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο 94ο λεπτό.

3/5 λοιπόν και πλέον συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς και την προτελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Champions League, αλλά και εξ ’αναβολής αγώνες για την Euroleague.

Στον αστερισμό του «Τσόλο»

Φτάσαμε Δεκέμβρη, οι ομάδες είναι σε φουλ ρυθμό και στην Ισπανία υπάρχει πλέον ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο βρίσκεται στο +6 από την Ρεάλ (με παιχνίδι λιγότερο) και στο +9 από την Μπαρτσελόνα, έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 9 αγωνιστικές, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους της.

Στο Champions League όμως δεν έχει το ίδιο πρόσωπο και παρότι έχει μόλις 1 νίκη σε 4 αγωνιστικές (3-2 την Σάλτσμπουργκ) έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Αντίπαλός της, η Μπάγερν Μονάχου που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση, μετράει μόνο νίκες, αλλά στη Μαδρίτη θα εμφανιστεί με αρκετές αλλαγές. Νόιερ, Λεβαντόφσκι και Γκορέτσκα δεν ακολούθησαν την αποστολή, ενώ τραυματίες είναι οι Κίμιχ και Τολισό.

Ματς τελικός για την Ατλέτικο, η οποία θα κυνηγήσει την νίκη με στόχο την ευρωπαϊκή της συνέχεια, ενώ υπό προϋποθέσεις (ήττα της Λοκομοτίβ Μόσχας) θα εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των 16.

Στη Μασσαλία για την πρόκριση

Το βράδυ της Τρίτης, στο «Βελοντρόμ», θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο χειρότερες επιθέσεις της φετινής διοργάνωσης! Μαρσέιγ και Ολυμπιακός κοντράρονται με φόντο την φάση των «32» του Europa League, με τους Πειραιώτες σε θέση ισχύος καθώς χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την 3η θέση του ομίλου, ενώ οι Μασσαλοί θέλουν νίκη με 2 γκολ διαφορά για να υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Με 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες την φετινή χρονιά, η ομάδα του Βίλας Μπόας δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ και αμυντικά είναι ευάλωτη δεχόμενη περισσότερα από 2 γκολ ανά παιχνίδι. Τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της φετινής διοργάνωσης έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδος, με μόλις 1 γκολ (Χασάν) στην πρεμιέρα κόντρα στη Μαρσέιγ, που παρόλα αυτά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο Europa League, ενώ διατηρούν και μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στους «16».

Παιχνίδι σκοπιμότητας περιμένουμε να δούμε από την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος θα θελήσει να αποφύγει τα αμυντικά λάθη και να περιορίσει την ανάπτυξη των Γάλλων από τον άξονα. Από την άλλη, φουλ επίθεση και πίεση από το πρώτο λεπτό θα ζητήσει ο Βίλας Μπόας από τους παίχτες του με σκοπό τη νίκη αλλά και την κάλυψη των 2 τερμάτων.

Τελικός για Κόντε

Σε μπελάδες μπήκε η Ίντερ, όχι μόνο για την πρόκριση στους «16», την οποία για να τη διεκδικήσει θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα, αλλά και για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Στα παιχνίδια κόντρα στην Ρεάλ μέτρησε δύο ήττες (2-3 στην Μαδρίτη, 0-2 στο Μιλάνο), έμεινε στους 2 βαθμούς και πλέον χρειάζεται τουλάχιστον 4 βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση.

Η Γκλάντμπαχ στα τελευταία 8 παιχνίδια μετράει μόλις 1 ήττα, επιθετικά είναι πολύ επικίνδυνη και σκοράρει κατά ριπάς πετυχαίνοντας 2,6 γκολ ανά αγώνα, ενώ φιλοδώρησε με 10 γκολ τη Σαχτάρ (6-0 στο Κίεβο και 4-0 στην Γερμανία). Βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, ενώ με πιθανή ήττα της Σαχτάρ από την Ρεάλ -το παιχνίδι διεξάγεται στις 19:55- θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση πριν τον αγώνα.

Η Ίντερ το θέλει περισσότερο. Ο Κόντε δε θα ρισκάρει, θα προσπαθήσει να ελέγξει τον φρενήρη ρυθμό που επιβάλουν οι Γερμανοί και να έχει την μπάλα στον δικό του έλεγχο. Με την πιθανότητα η Γκλαντμπαχ να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση θα στηρίξω τους Μιλανέζους, που πέρα των άλλων ψάχνουν και μία καλή Ευρωπαϊκή εμφάνιση.

Να χτίσει… momentum 

Στο «Αστρομπάλ» δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, με τους πράσινους να θέλουν να διατηρήσουν την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν κόντρα στην Μπάγερν και να κάνουν για πρώτη φορά φέτος δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η Βιλερμπάν προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με επιβλητική νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 80-68, συνεχίζει όμως να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και να αντιμετωπίζει σαφές επιθετικό πρόβλημα, καθώς διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης.

Αν καταφέρουν οι πράσινοι να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να περιορίσουν τον θηριώδη σέντερ, ύψους 2.18 Μουσταφά Φωλ, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την επιθετική λειτουργία των Γάλλων. Επιθετικά βελτιωμένος εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Μακ φαίνεται ότι ταίριαξε τέλεια στην λειτουργία της ομάδας, έδωσε χώρο και ανάσες στον Νέντοβιτς και παράλληλα αναβαθμίστηκε ο ρόλος του Σαντ Ρος.


Ποντάρισμα στο κίνητρο Μονό (Tipsters League) Ποντάρισμα στο κίνητρο Ποντάρισμα στο κίνητρο

22:00 Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν: 1 (2.01)


Ποντάρισμα στο κίνητρο Δυάδα (απόδοσης 2.94) Ποντάρισμα στο κίνητρο Ποντάρισμα στο κίνητρο

22:00 Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: 1Χ & under 3,5 (1.73)

22:00 Γκλάντμπαχ – Ιντερ: Χ2 & over 1,5 (1.70)


Ποντάρισμα στο κίνητρο Μονό Ποντάρισμα στο κίνητρο Ποντάρισμα στο κίνητρο

21:45 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: ΠΑΟ over 76,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις