Ελλιπής στο Μένχενγκλαντμπαχ

Ελλιπής στο Μένχενγκλαντμπαχ

Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες της σελίδας μας, και η στήλη μας Angel Bet θέλει να δώσει συνέχεια στα ταμεία και στο καλό σερί που έχουμε χτίσει τις τελευταίες εβδομάδες. Ας μπούμε στο ψητό όμως καθώς έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες στο προσκήνιο που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, και ίσως να είναι η αγωνιστική που θα κρίνει πολλά για τις ομάδες και το μέλλον τους στο Champions League.

Να αποφύγει την ήττα 

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή παράσταση, και αυτό που οφείλει να κάνει έτσι ώστε να μην αυτοκτονήσει, είναι να μην χάσει! Η ήττα θα τον βάλει σε περιπέτειες, ενώ μια νίκη θα τον κάνει να ελπίζει ακόμα και για πρόκριση στον επόμενο γύρο ( με προϋποθέσεις ενίοτε). Το κλείδωμα της τρίτης θέσης μπορεί να έρθει και με την ισοπαλία, όμως κατά κανόνα όταν παίζεις για δύο αποτελέσματα, κινδυνεύεις να μην φέρεις κανένα. Η Μαρσέιγ ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά οι παίκτες και ο Βίλας-Μπόας γνωρίζουν την κατάσταση και την δυναμική του Ολυμπιακού και ευελπιστούν σε νίκη, καθώς όπως δήλωσαν τα έχουν πάει απαίσια και μία νίκη θα τους εξιλεώσει.

Με δύο απουσίες οι ομάδα της Μασσαλίας και με τρεις οι Πειραιώτες. Σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό φυσικά ο Βαλμπουενά, παρόλο που ο ίδιος ταξίδεψε μαζί με την ομάδα, ενώ ο Χασάν κρίθηκε ανέτοιμος αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον ιό της πανδημίας. Έχει την ισχύ και την εμπειρία ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό που θέλει, ειδικά μετά το διπλό μέσα στον Άρη , και φυσικά την επιστροφή του Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα η τελευταία φορά που επισκέφτηκε το «Βελοντρόμ» ο Ολυμπιακός το 2011, πήρε το διπλό με σκορ 1-0 με τον Φετφατζίδη σκόρερ. Θα γύρω προς την μεριά του Ολυμπιακού αφού εμπιστεύομαι την εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός σε κρίσιμα ματς όσο και τον Μαρτίνς, και με ένα combo θα προσπαθήσω να καλύψω τα «συμφέροντα» των φιλοξενούμενων.

Με αρκετές απουσίες οι γηπεδούχοι

Λοκομοτίβ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα παίξουν με σκοπό την νίκη, που θα τους βάλει στο κυνήγι πιθανόν ακόμα και της 2ης θέσης. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλές απουσίες σημαντικών παικτών και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς όλα παίζουν τον ρόλο τους. Και οι δύο ομάδες δείχνουν μια μεγάλη αστάθεια αυτή την περίοδο και καμιά τους δεν μοιάζει ικανή για να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση πρόκρισης. Οι Ρώσοι εντός έδρας είναι αρκετά μαχητικοί και δραστήριοι και μπορούν να βάλουν δύσκολα ακόμα και σε καλύτερες ομάδες από την σημερινή τους αντίπαλο. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο με σκορ 2-2, κάτι που μου μοιάζει πιθανόν και για απόψε. Ισοπαλία δηλαδή με γκολ. Βέβαια θα προτιμήσω το αμφίτερμα καθώς θεωρώ πως καταλυτικό ρόλο θα παίξει η διάθεση των Αυστριακών, αφού έχουν ανάγκη την νίκη, και σε τιμές άνω των 1.60 έχει αξία.

Στο τέλος θα κερδίσουν οι Γερμανοί;

Η Γκλάντμπαχ είναι μπροστά σε μία μεγάλη και ιστορική στιγμή, αφού κρατάει στα χέρια της την πρόκριση σε ένα όμιλο που τα έχουμε δει όλα. Οι Γερμανοί είναι μόνοι πρώτοι αυτή τη στιγμή στον όμιλο, και πρωταρχικός τους σκοπός είναι να μην χάσουν από την έμπειρη Ίντερ. Η Γκλάντμπαχ παραμένει αήττητη στον όμιλο , και δείχνει έναν δυναμισμό στην Ευρώπη που είναι αξιοθαύμαστο καθώς παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει τεράστιο ταλέντο στην επίθεση και σκοράρει κατά ριπάς. Από την άλλη η Ίντερ δείχνει να τα έχει χαμένα στον όμιλο, αφού παραμένει στον πάτο, και απ’ ότι φαίνεται προλαβαίνει μόνο το τρένο της 3ης θέσης. Μάλλον έχει δώσει το βάρος της προσοχής της στο πρωτάθλημα που είναι στην 2η θέση και κυνηγάει την Μίλαν. Με πέντε σημαντικές απουσίες θα κατέβει απόψε στο Μένχενγκλαντμπαχ, εξ αυτών Βιδάλ, Κολάροφ, Ναϊνγκολάν και Βεσίνο (σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Κόντε). Θα δώσω την στήριξή μου στους γηπεδούχους αφού δείχνουν έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο ματς, και δύσκολα θα υποστούν την ήττα (εξάλλου και στο Μιλάνο απέσπασαν ισοπαλία).


Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Μονό (Tipster’s League) Με τις «μικρές» για διπλασιασμούςΜε τις «μικρές» για διπλασιασμούς

22:00 Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Χ2 & under 3,5 (1.97)


Με τις «μικρές» για διπλασιασμούςΔυάδα (απόδοσης 2.72) Με τις «μικρές» για διπλασιασμούςΜε τις «μικρές» για διπλασιασμούς

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλτσμπουργκ: Goal/goal (1.62)

22:00 Γκλάντμπαχ – Ίντερ: 1X (1.68)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις