Μυρίζει γκολ σε Βέλγιο και Ιταλία

Μυρίζει γκολ σε Βέλγιο και Ιταλία

Καλησπέρα σας Κουβανέζοι μου έκλεισε ωραία η εβδομάδα αρκετά θετικά, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα. Χθες πάλι επαληθεύτηκε η στήλη μας στο μονό και στη μία δυάδα, χάθηκε όμως το απόλυτο, αφού η Σλάβια Πράγας με 17 ευκαιρίες για γκολ έμεινε στο 1-1 με τη Μπρνο ενώ το καμάρι μας, η Μπόντο Γκλιμτ σκόρπισε τη Ρόζενμποργκ με 5-1.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333180849903308801

Στα δικά μας, φτωχό το πρόγραμμα σήμερα αλλά ξεχώρισα δύο παιχνίδια που μου άρεσαν πολύ.

Τζένοα – Πάρμα

Η Τζένοα έβαλε τέλος στον αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών και κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Σαμπντόρια για το κύπελλο Ιταλίας,  στη Serie A βρίσκεται στη 19η  θέση με 5 βαθμούς όσοι και η Τορίνο με σύνολο τερμάτων 7-16. Το απουσιολόγιο του Μαράν Ρολάντο γεμάτο με τους Μπιράκι, Κασάτα, Κρισίτο, Πέριν, Πιάτσα και Ζαπακόστα εκτός αποστολής.

Η Πάρμα κέρδισε κι αυτή την Κοζέντσα εντός έδρας με 2-1 για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ιταλίας. Στο πρωτάθλημα έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση με σύνολο τερμάτων 8-16. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι οι Ερνάνι και Βαλέντι.

Εκτίμηση: Παρά τις απουσίες και των δύο ομάδων υπάρχει άμεση ανάγκη για βαθμούς και πιστεύω πως θα μπούνε αμφότερες επιθετικά και θα απολαύσουμε ωραίο παιχνίδι.

Αντβέρπ – Λέουβεν

Η Αντβέρπ δεν έχει κερδίσει ακόμη μέσα στον Νοέμβριο εντός συνόρων μετρώντας 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, αποτελέσματα που την έφεραν στην 6η θέση με 22 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 23-17. Εκτός συνόρων βγάζει μάτια και βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου του Europa League με 9 βαθμούς, όσοι δηλαδή και η Τότεναμ μετά την τελευταία της νίκη με 2-0 στην έδρα της ΛΑΣΚ Λιντζ. Για το σημερινό παιχνίδι απουσιάζει μόνο ο Ενσιμπά.

Η Λέουβεν στο τελευταίο αγώνα της ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με την Σιντ Τρούιντεν και ανέβηκε στην 8η θέση με 19 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-21. Απόντες έχουν δηλωθεί οι Ντούπλους και Σούερμανς.

Εκτίμηση: Η Αντβέρπ από τη μια θέλει να αρχίσει να μαζεύει παραπάνω βαθμούς στο πρωτάθλημα από την άλλη πρέπει να κρατήσει δυνάμεις για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης στην έδρα της με την Λουντογκόρετς. Η Λέουβεν κάνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ροντέο καθώς όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο εύκολα δέχεται γκολ οπότε ίσως δούμε ένα πλούσιο από γκολ ματς.


Μυρίζει γκολ σε Βέλγιο και Ιταλία Δυάδα (απόδοσης 4.83) Μυρίζει γκολ σε Βέλγιο και ΙταλίαΜυρίζει γκολ σε Βέλγιο και Ιταλία

21:45 Τζένοα – Πάρμα: Οver 2,5 ( 1.95)

21:45 Aντβέρπ – Λέουβεν: G/G & οver 3,5 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις