Δευτέρα… για πολλά γκολ

Δευτέρα... για πολλά γκολ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα του Κουβανέζου. Η στήλη επανέρχεται μετά από την αποχή που επέλεξα για το σαββατοκύριακο. Δεν είναι κακό πού και πού να απέχουμε, ειδικά αν δε μας ενθουσιάζει κάτι στο κουπόνι.

Ευκαιρίες φυσικά προέκυψαν και δόθηκαν σε Instagram και Telegram. Ακολουθήστε λοιπόν τα social μας, γιατί η ομάδα του Κουβανέζου προσφέρει πολλά ταμεία και εκεί!

Να πατήσουν κορυφή

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από το πρωτάθλημα Δανίας. Στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, η Μπρόντμπι υποδέχεται τη Λίνγκμπι.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τα στραβοπατήματα των Μίντιλαντ και Σοντερίσκε. Φαίνεται να έχουν βρει ρυθμό, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Βέιλε και Οντένσε. Στην έδρα τους έχουν ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Οι αγώνες στο γήπεδό τους έχουν ρυθμό και σκορ. Άλλωστε σε όλους σημειώθηκαν πάνω από 3 γκολ συνδυασμένα με αμφίτερμα.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου θα βρίσκεται η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος με 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνολικό σκορ 5 υπέρ και 12 κατά. Αυτό που τη χαρακτηρίζει ωστόσο είναι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις και το απέδειξε σκοράροντας στις έδρες της Κοπεγχάγη, της Βέιλε και της Νόρντζελαντ. Η ουραγός Λίνγκμπι προέρχεται από την τρίτη της ισοπαλία φέτος, αυτή τη φορά απέναντι στη Χόρσενς.

Πιστεύω πως η Μπρόντμπι δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Περιμένω μια άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους σε έναν αγώνα με πολλά γκολ. Δεν έχουν κρατήσει το μηδέν φέτος στην έδρα τους, αλλά έτσι κι αλλιώς μπορούν να σκοράρουν και μόνοι τους 3 γκολάκια.

Αναξιόπιστες άμυνες

Όσοι παρακολουθείτε τη στήλη γνωρίζετε ότι συχνά πυκνά ασχολούμαι με αρκετά γκολ σε αγώνες της Εξτρακλάσα. Έτσι λοιπόν, απόψε περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στη Λέχια Γκντανσκ και τη Λεχ Πόζναν.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 2-0 από την ουραγό Πιάστ Γκλίβιτσε. Δεν μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει σταθερή ομάδα, ούτε εντός ούτε εκτός έδρας. Κοινός παρονομαστής των παιχνιδιών στο γήπεδό της είναι τα πολλά γκολ. Στα 4 από τα 5 ματς που έδωσε φέτος επιβεβαιώθηκε το Over 3,5! Η συνολική συγκομιδή τερμάτων στους 5 αυτούς αγώνες είναι 12 υπέρ και 8 κατά.

Αδικαιολόγητα (κατά τη γνώμη μου) φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση δίνεται η Λεχ Πόζναν. Στο πρωτάθλημα έχει 4 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη και συνολικά εκτός έδρας έχει 3 ήττες,1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη σε 5 ματς. Η μοναδική έδρα που άλωσε ήταν αυτή της ουραγού Πιάστ. Στα 5 εκτός έδρας παιχνίδια έχει σκοράρει 10 φορές και δέχτηκε ισάριθμα τέρματα. Προέρχεται από ευρωπαϊκή ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης με 2-1 και την Πέμπτη ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα.

Μια ομάδα που δεν κερδίζει εκτός έδρας φέτος και παίζει απανωτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League δίνεται φαβορί. Για μένα αξίζει η κόντρα της, αλλά ακόμα πιο πιθανό βλέπω να έχουμε σκορ και από τις δυο ομάδες περιμένοντας το τρίτο γκολ για να πληρωθούμε.


Δευτέρα... για πολλά γκολ Combo Δευτέρα... για πολλά γκολ Δευτέρα... για πολλά γκολ

19:00 Λέχια Γκντανσκ – Λεχ Πόζναν: G/G & οver 2,5 (1.83)


Δευτέρα... για πολλά γκολ Combo, ρίσκο Δευτέρα... για πολλά γκολ Δευτέρα... για πολλά γκολ

19:00 Λέχια Γκντανσκ – Λεχ Πόζναν: 1Χ & οver 2,5 (3.40)


Δευτέρα... για πολλά γκολ Μονό (Tipsters League) Δευτέρα... για πολλά γκολ Δευτέρα... για πολλά γκολ

20:00 Μπρόντμπι – Λίνγκμπι: 1 & οver 2,5 (2.00)


Δευτέρα... για πολλά γκολ Multiscore Δευτέρα... για πολλά γκολ Δευτέρα... για πολλά γκολ

20:00 Μπρόντμπι – Λίνγκμπι: 2-1, 3-1 ή 4-1 (4.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις