Τιμώντας τον Ντιέγκο

Τιμώντας τον Ντιέγκο

Ο Ντρις Μέρτενς σκοράροντας κόντρα στην  Ιντερ στις 13 Ιουνίου για το κύπελλο Ιταλίας, έφτασε τα 122 γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Νάπολι. Στην πένθιμη ατμόσφαιρα λόγω Ντιέγκο, ο Βέλγος θέλει να πετύχει γκολ κόντρα στη Ρόμα, για να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Αργεντίνου.

Με το που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Ντρις Μέρτενς έκανε μια υπέροχη δήλωση: «Ζητώ συγνώμη για όσες φορές το όνομά μου αναφέρθηκε δίπλα στο δικό σου», αναφερόμενος προφανώς στο γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, ξεπερνώντας τις επιδόσεις του μεγάλου Ντιέγκο.

Πένθιμη ατμόσφαιρα στη Νάπολι από την περασμένη Τετάρτη και στο αποψινό ντέρμπι με τη Ρόμα όλοι θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη στη μνήμη του Ντιεγκίτο. Ο Μέρτενς έχει έναν λόγο παραπάνω. Ο Βέλγος σκόραρε πριν μια εβδομάδα κόντρα στη Μίλαν, μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία του σε τιμή 2.50, κόντρα στη Ρόμα.


Τιμώντας τον Ντιέγκο Μονό (Tipster’s LeagueΤιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

21:45 Νάπολι – Ρόμα: Μέρτενς anytime scorer (2.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις