Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο

Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο

Χαιρετώ όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Δυστυχώς δεν πέρασε η χθεσινή πρόταση με τη poll position για τον Μπότας, ακόμα μία μέτρησε ο ομόσταυλός του, Χάμιλτον, και συνεχίζει να χτίζει το μύθο του.

Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό ούτε αυτή τη φορά, με τις Mercedes να δείχνουν ευάλωτες στα ελεύθερα δοκιμαστικά, αλλά στα επίσημα να κάνουν και πάλι το 1-2. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Φερστάπεν με 4ο τον ομόσταυλό του, Αλμπόν, και 5ο τον Πέρεζ, που εξακολουθεί να μην έχει πρόταση συμβολαίου για του χρόνου.

Το Μπαχρέιν με τον βραδινό αγώνα που σίγουρα δίνει κάτι παραπάνω στην αίγλη του αθλήματος, είναι μια γρήγορη πίστα, με αρκετά τεχνικά κομμάτια και κυρίως στροφές που θέλουν οδήγηση με λεπτομέρεια. Έχουμε δει τους οδηγούς να πληρώνουν πολύ περισσότερο μικρά λάθη στη συγκεκριμένη πίστα. Επίσης, δεν έχει πολλές ευκαιρίες για προσπεράσματα, καθώς και το πλάτος της δε βοηθά.

Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο

Στοιχηματικά, το μάτι μου έπεσε με τη μία στις εγκαταλείψεις. Διαβασμένοι οι μπουκ φυσικά, το περιμένουν σε μια πίστα που στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς περιπετειώδεις αγώνες. Παρ’ όλα αυτά ο διπλασιασμός στο να τερματίσουν under 16,5 οδηγοί με ιντριγκάρει και θα το στηρίξω.

Συνεχίζω με ποντάρισμα στη διαφορά νίκης. Ο Χάμιλτον εκκινεί πρώτος και αν δε κάνει κανένα τρομερό λάθος, δε βλέπω τρόπο να χάσει τη νίκη. Σε δικό του αγώνα θα πάει, εάν πάρει γρήγορα διαφορά, οπότε το να τερματίσει με πάνω από 10 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο εμένα μου κάνει.


Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιοΜονό Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο

16:10  Αριθμός οδηγών κατάταξης: Under 16,5 (2.20)


Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιοΜονό Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο Οι εγκαταλείψεις στο προσκήνιο

16:10  Διαφορά νίκης: Over 10 δευτερόλεπτα (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις