Το δυνατό και η τριάδα στο 6.16!

Το δυνατό και η τριάδα στο 6.16!

Kαλησπέρα κύριοι! Συνεχίζουμε και σήμερα την προσπάθειά μας να βρούμε λάθη στις αποδόσεις και όρια των φάουλ καθώς θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτά. Θα επιλέξουμε ένα δυνατό και μία τριάδα με φάουλ από διαφορετικά πρωταθλήματα. Και δεν θα σας κουράσω παραπάνω, καθώς πηγαίνουμε κατευθείαν στο «ψητό».

Ξεκινάω με την Αγγλία: Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ. Η μεν Μπράιτον παραχωρεί κατά μέσο όρο 13,6 φάουλ ανά αγώνα στα τελευταία 6 ματς, με την αντίπαλο της, που έρχεται και με επιπλέον κούραση και όχι καλό ηθικό από την ήττα της Τετάρτης από την Αταλάντα, να παραχωρεί 13 φάουλ ανά αγώνα. Θεωρώ, πολλά φάουλ για Αγγλία και μεγάλοι μέσοι όροι. Ο ρέφερι Άτουελ σφυρίζει λίγο πάνω από 23 φάουλ κατά μέσο όρο. Επιλέγω το over 21,5 συνολικά φάουλ, καθώς το θεωρώ λάθος όριο. Θα το τοποθετούσα στο 23,5. Σε κάποιες εταιρίες κινείται στο 20,5 με σαφώς μικρότερη απόδοση.

Παραμένω στην Αγγλία και στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι. Και οι δύο ομάδες παραχωρούν περί τα 12 φάουλ ανά παιχνίδι, με τον διαιτητή Μέισον να σφυρίζει λίγο πάνω από 21 φάουλ ανά αγώνα. Με το όριο στο 18,5 το επιλέγω με κλειστά μάτια και ελπίζω να μην έχουμε κανένα εύκολο 4-0 ή χάσουμε για 1 φάουλ. Το θεωρώ value.

Συνεχίζω στην «εξωτική» Super League και στο μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας κοντράρονται με διαιτητή τον Κροάτη Μπέμπεκ. Η αλήθεια είναι ότι πολλά στατιστικά δεδομένα δε βρήκα για τον Κροάτη, ωστόσο ο μέσος όρος των δύο ομάδων κυμαίνεται αρκετά κάτω από τα 18 φάουλ που πρέπει να παραχωρήσουν για να επιτευχθεί το over. Επιπλέον, πιθανόν να μπουν και οι δύο ομάδες αναγνωριστικά στο α’ μέρος και οι ξένοι διαιτητές δε σφυρίζουν πολύ. Είναι ένα πλεονέκτημα αυτό στην επιλογή μας για το under.

Κλείνοντας, επιλέγω ένα παιχνίδι από την Primera  με πιθανό λάθος όριο. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αλαβές. Η Ρεάλ παραχωρεί 12,33 φάουλ ανά αγώνα, με την Αλαβές να παραχωρεί πάνω από 15 κατά μέσο όρο. Διαιτητής ο Βέγκα, ο οποίος δε σφυρίζει πολύ, αλλά ο μέσος όρος του είναι στα 24,6 φάουλ ανά αγώνα. Το όριο εξαιρετικά χαμηλό για Ισπανία, έχει τοποθετηθεί πιθανόν λανθασμένα στο 22,5 και θα μπει και αυτό στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Μονό (Tipster’s League) Βραδιά για ειδικό του 2.75 Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

14:30 Mπράιτον – Λίβερπουλ: Over 21,5 συνολικά φάουλ (1.87)


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Τριάδα (απόδοσης 6.16) Βραδιά για ειδικό του 2.75 Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: Over 18,5 συνολικά φάουλ (2.00)

19:30 Άρης – Ολυμπιακός: Under 35,5 συνολικά φάουλ (1.71)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: Over 22,5 συνολικά φάουλ (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις