ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ασιατικά και combo ως και 3.39

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ασιατικά και combo ως και 3.39

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ασιατικά και combo ως και 3.39

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ασιατικά και combo ως και 3.39

Ασιατικά και combo ως και 3.39

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Πολύ κοντά στο απόλυτο βρεθήκαμε την Πέμπτη αλλά πέσαμε για ακόμα μια φορά σε μια τραγική Μακάμπι. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η ομάδα του λαού. Για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε δώρο στους αντιπάλους της τη νίκη, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι καταλαβαίνουν. Κατά τα άλλα πέρασε εύκολα η δυάδα από Europa League, η νίκη της ΤΣΣΚΑ, ενώ η Σίβασπορ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει και να επιβεβαιωθεί η δυνατή πρόβλεψη της ημέρας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με ομάδες φαβορί, οι οποίες για τους δικούς τους λόγους θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και με το ντέρμπι κορυφής στην Superleague μας.

Μπράιτον – Λίβερπουλ

Ας ξεκινήσουμε από την Premier League και την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Δεν πείθει ως τώρα η Λίβερπουλ με τις εμφανίσεις της. Καμία σχέση με την περυσινή ομάδα που έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ ενώ οι νίκες της αλλά και η γενική παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν μια ομάδα με άγχος και χωρίς αυτοπεποίθηση. Βέβαια σε όλα αυτά έχουν συμβάλει και οι πολλές σημαντικές απουσίες, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα με τους επαναλαμβανόμενους αγώνες κάθε τρεις μέρες. Η γηπεδούχος Μπράιτον δεν έχει ξεκινήσει καλά και έχει μόλις 9 βαθμούς ενώ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 4 αγώνες στην έδρα της. Έχει 3-4 σημαντικές απουσίες.

Μπορεί να λείπει η μισή ομάδα από την Λίβερπουλ, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει ότι πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς αν θέλει να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε τους πρωταθλητές, σύμμαχος μας και η παράδοση με την Λίβερπουλ να έχει 6/6 νίκες απέναντι στην Μπράιτον ανεξαρτήτως έδρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι

Συνεχίζουμε στην Αγγλία με μια ακόμα διεκδικήτρια του τίτλου. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπέρνλι στο «Etihad». Έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία η γηπεδούχος και πρέπει σιγά σιγά να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Δεν πείθει και αυτή με τις εμφανίσεις της, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύεται να σκοράρει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση της με τον Ολυμπιακό, σκόραρε 1 γκολ ενώ έκανε 22 σουτ! Η Μπέρνλι κλασσικά θα μπει με αμυντικούς προσανατολισμούς, με στόχο την ισοπαλία και όσο αντέξει.

Δεν έχει περιθώρια για λάθη η γηπεδούχος, τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πηγαίνουμε στην Ισπανία για το παιχνίδι της Βαλένθια με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα ως τώρα και παραμένουν αήττητοι. Σίγουρα στο μυαλό όλων υπάρχει σαν σκέψη η κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συνεχίζουν τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Όμως στο Champions League τα έχει βρει λίγο σκούρα, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει την αδύναμη Λοκομοτίβ Μόσχας στα δύο παιχνίδια και τώρα είναι υποχρεωμένη να παλέψει στους δύο τελευταίους αγώνες του ομίλου ώστε να προκριθεί. Απών ο Ντιέγκο Κόστα, πιθανή η επιστροφή του Λουίς Σουάρες. Η Βαλένθια αποδυναμώθηκε πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε και δεν ενισχύθηκε καθόλου. Περίεργη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σημαντικές απουσίες οι Γκαγιά και Τσερίσεφ.

Λογικά το μυαλό των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται στο μεσοβδόμαδο σημαντικό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Όμως, πιστεύω ότι θα συνεχίσουν το αήττητο σερί τους παίζοντας σε χαμηλούς ρυθμούς και κρατώντας δυνάμεις. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Άρης – Ολυμπιακός

Για το τέλος άφησα την επιλογή μου από το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Super League μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού. 6 νίκες και 1 ισοπαλία και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται ισόβαθμες και αήττητες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εξαιρετική εκκίνηση για τους “κιτρινόμαυρους” που τρέχουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορίας τους. Η αλλαγή τερματοφύλακα έφερε χαμόγελα καθώς από την στιγμή που βγήκε ο Χουλιάν Κουέστα από την ενδεκάδα η ομάδα δεν έχει δεχθεί γκολ ενώ κέρδισε όλα τα παιχνίδια με σκορ 1-0. Εξαιρετική η αμυντική βελτίωση του Άρη η οποία φαίνεται και από τα στατιστικά στοιχεία μέχρι τώρα. Δέχεται μόλις 1,9 τελικές ευκαιρίες ανά αγώνα, τις λιγότερες σε όλη την Superleague. Εξαιρετικές και οι αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού που έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ από τα Γιάννινα. Σημαντικό για το παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Τρίτη με την Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου που θα κρίνει το μέλλον του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σημαντικές απουσίες οι Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς. Πιθανή η συμμετοχή του σκόρερ Ελ Αραμπί. Ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες.

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να παίζουν οι αήττητοι πρωτοπόροι και να δίνεται το διπλό στο 1.45 με τόσες κομβικές απουσίες. Θα ρισκάρουμε και θα παίξουμε με το ασιατικό χάντικαπ υπέρ του Άρη, αλλά και με ένα fun bet με λίγα γκολ στο παιχνίδι αφού και οι δύο δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο.


Ασιατικά και combo ως και 3.39 Δυάδα (απόδοσης 2.73) Ασιατικά και combo ως και 3.39 Ασιατικά και combo ως και 3.39

14:30 Μπράιτον – Λίβερπουλ: 2 (1.70)

17:15 Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χ2 & under 3,5 (1.61)


Ασιατικά και combo ως και 3.39 Combo Ασιατικά και combo ως και 3.39 Ασιατικά και combo ως και 3.39

17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: 1 & under 4,5 & Μπέρνλι under 3,5 κόρνερ (2.22)


Ασιατικά και combo ως και 3.39Μονό (Tipsters League) Ασιατικά και combo ως και 3.39Ασιατικά και combo ως και 3.39

19:30 Άρης – Ολυμπιακός: 1 +1,25 AH (1.83)


Ασιατικά και combo ως και 3.39 Ρίσκο Ασιατικά και combo ως και 3.39 Ασιατικά και combo ως και 3.39

19:30 Άρης – Ολυμπιακός: Under 2 AH (3.39)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις