Επιστρέφει εκεί όπου… ανήκει!

Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστρέφει η στήλη σήμερα και ελπίζω να ξεκινήσουμε θετικά. Η προηγούμενη στήλη ήταν πραγματικά καταστροφική να λέμε και τα άσχημα.

Ντέγκερφορς, η καλύτερη όλων

Όπως μαρτυρά και η επικεφαλίδα, ξεκινάω με την αγαπημένη μου Ντέγκερφορς, η οποία σήμερα αναζητά ένα και μόνο βαθμό για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Αllsvenskan. Πραγματικά θα μπορώ να γράφω ώρες για αυτή την ομάδα και πιστέψτε με γνωρίζω αρκετά, όχι μόνο γιατί είμαι οπαδός της και έχω ζήσει από κοντά παιχνίδια της αλλά και αρκετά περισσότερα που δεν είναι της παρούσης.

Και θα μου πει κάποιος, πώς γράφεις ρε φίλε η καλύτερη όλων αφού είναι δεύτερη; Θα απαντήσω καθαρά ατυχία και μόνο και αν κάποιος παρακολουθεί τη Superettan θα έχει δει ότι αυτή η ομάδα είναι απόλαυση να τη βλέπεις. Έχει ταχύτητα, ρυθμό. θέαμα και αρκετούς παίκτες που ενδιαφέρονται ομάδες της ελίτ. Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και περιμένω να πάρουν νίκη και να προσφέρουν θέαμα, απέναντι σε μια ομάδα που τους τελευταίους μήνες παίζει αδιάφορα και χωρίς στόχο. Ποντάρισμα στη νίκη των γηπεδούχων και τα γκολ.

Πιο ποιοτική η Φάριεσταντ

Συνεχίζω με χόκεϊ και την Λίγκα χόκεϊ της Σουηδίας και συγκεκριμένα το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρίνες και Φάριεσταντ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες που γνώρισαν αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν ενισχυθούν επιθετικά δύσκολα θα βγουν από εκεί, ενώ και η άμυνά τους είναι εξαιρετικά αδύναμη.

Οι φιλοξενουμενοι από την άλλη διαθέτουν καλύτερο ρόστερ και σίγουρα σε ένα κομβικό παιχνίδι σαν το σημερινό περιμένω να φύγουν με την νίκη.  


Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!Μονό (Tipsters League) Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει! Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!

16:00 Ντέγκερφορς – Σούντσβαλ: 1 & over 3,5 (2.62) 


Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!Μονό Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!

19:00 ΜπρίνεςΦάριεσταντ: Οver 5,5 (1.92) 


Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.12) Επιστρέφει εκεί όπου... ανήκει!

16:00 ΝτέγκερφορςΣούντσβαλ: Ντέγκερφορς γκολ μέχρι το 20′ (2.55) 

19:00 ΜπρίνεςΦάριεσταντ: 2 (2.40)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις