ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

Δεν κάναμε καλή αρχή με τους προημιτελικούς. Οι αναλύσεις των αγώνων ήταν σωστές αλλά τα σημεία που επιλέξαμε δεν πληρώθηκαν. Τελικά μόνο το X2 της Πούμας πέρασε που από την αρχή είχα σημειώσει ότι μoυ έκανε έκπληξη η υψηλή του απόδοση. Οι επαναληπτικοί ξεκινάνε από… χαράματα και προσφέρουν κάποιες καλές επιλογές.

Κλαμπ Λεόν – Πουέμπλα

2-1 έληξε ο πρώτος προημιτελικός μεταξύ τους, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Ένα γκολ στο γκολ 2ο ημίχρονο θέλαμε για να πληρωθούμε, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αν κάποιος παρακολούθησε τον αγώνα, καταλαβαίνει ότι το σκορ δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είδαμε. Η Πουέμπλα εκμεταλλεύτηκε την ανοργανωσιά στην άμυνα της Λεόν στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ στο 2’, ενώ με αυτογκόλ έγινε το 2-0, όταν ο αμυντικός της Λεόν προσπάθησε με προβολή να σταματήσει τον επιθετικό της Πουέμπλα να σκοράρει μετά από παράλληλη πάσα. Το γκολ της Λεόν ήρθε με πέναλτι προς το τέλος του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο εκτελεστής του πέναλτι, αφού σκόραρε πήγε δίπλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα και του έδωσε κάτι «ευχές», με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Πουέμπλα να σηκωθεί γρήγορα και να αρχίσει να τον κυνηγάει. Οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση αλλά οι δύο πρωταγωνιστές δεν γλύτωσαν την κίτρινη. Η Λεόν ήταν κυρίαρχη σε όλον τον αγώνα αλλά η μπάλα απλώς δεν ήθελε να μπει. Ενδεικτικά, η Λεόν τελείωσε τον αγώνα με 71% κατοχή και 13 σουτ (7 στο στόχο).

Πιστεύω πως η Λεόν θα παίξει πάλι επιθετικά και έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να σκοράρει αυτήν την φορά. Για να προκριθεί χρειάζεται να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Προκρίνεται και στην περίπτωση του 1-0 (εκτός έδρας γκολ) και του 2-1 (καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος).

Λογική η χαμηλή απόδοση του άσου, ακόμα κι όταν αυτός συνδυάζεται με over 1,5 γκολ, μην αφήνοντάς μας να το επιλέξουμε ως μεμονωμένη επιλογή. Καλή απόδοση, όμως, δίνει το ασιατικό χάντικαπ -1,25, στο οποίο αν κερδίσει η Λεόν με πάνω από 1 γκολ διαφορά πληρωνόμαστε, ενώ αν κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά μας επιστρέφεται πίσω το μισό μας ποντάρισμα.

Κλαμπ Αμέρικα – Τσίβας Γουαδαλαχάρα

Με το φτωχό 1-0 κέρδισε η Τσίβας στον πρώτο αγώνα, το οποίο θα κληθεί να υπερασπιστεί σήμερα. Γράφω φτωχό γιατί και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και το ματς προσέφερε αρκετό θέαμα, παρά την έλλειψη των γκολ. Οι δύο τερματοφύλακες κάνανε πολύ καλό παιχνίδι κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που το σκορ δεν ξέφυγε στο over. Μάλιστα, το μοναδικό γκολ του αγώνα μπήκε από ένα σουτ εκτός περιοχής, στη μοναδική φάση που άργησε να αντιδράσει ο Οτσόα (τερματοφύλακας της Κλαμπ Αμέρικα). Κατά τ’ άλλα, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, ο αγώνας είχε ένταση, οι ομάδες έπαιξαν με πάθος εναντίον της «αιώνας αντιπάλου» τους και είχαμε συνολικά 5 κίτρινες, στον μέσο όρο των μεταξύ τους παιχνιδιών, δηλαδή. Κρίμα και πάλι που δεν προσφερόταν η επιλογή για κάρτες.

Η Κλαμπ δίνεται ως φαβορί για τη νίκη αλλά όπως είχα πει και σε προηγούμενη στήλη, είναι ρίσκο να παίζεις σημείο στο súper clásico, ακόμα κι αν αυτό επαληθευτεί στο τέλος. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και η Τσίβας δε θα κρατηθεί για την πρόκριση. Αν έπαιζε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να το πίστευα, αλλά όχι με την Αμέρικα. Για να προκριθούν οι γηπεδούχοι πρέπει είτε να κερδίσουν με 1-0 (καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος), είτε να κερδίσουν με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων.

Πιστεύω ότι το ματς θα είναι μία επανάληψη του πρώτου, με ένταση και αρκετές φάσεις για γκολ. Η Κλαμπ Αμέρικα δημιούργησε καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά ο Γκουδίνο (τερματοφύλακας της Τσίβας) έκανε τρομερό παιχνίδι. Δεν είναι όμως κάθε μέρα πασχαλιά και αυτή τη φορά πιστεύω πως δε θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Το αν θα καταφέρει να σκοράρει και η Τσίβας θα εξαρτηθεί από τη ροή του αγώνα και γι αυτό δε θα επιλέξω ξανά το αμφίτερμα (το οποίο έστειλε τα δελτία μας στην ανακύκλωση λίγες ημέρες πριν), αλλά θα πάω με το πιο safe 2-3 γκολ, το οποίο έχει σχεδόν την ίδια απόδοση.


Για την ανατροπή Λεόν και ΑμέρικαΜονό (Tipsters League) Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

03:00 Κλαμπ Λεόν – Πουέμπλα: 1 -1,25 ΑΗ (1.95)


Για την ανατροπή Λεόν και ΑμέρικαΜονό Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

05:06 Κλαμπ Αμέρικα – Τσίβας Γουαδαλαχάρα: 2-3 γκολ (2.00)


Για την ανατροπή Λεόν και ΑμέρικαΔυάδα (απόδοσης 2.33) Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα Για την ανατροπή Λεόν και Αμέρικα

03:00 Κλαμπ Λεόν – Πουέμπλα: 1 & over 1,5 γκολ (1.61)

05:06 Κλαμπ Αμέρικα – Τσίβας Γουαδαλαχάρα: Κλαμπ Αμέρικα να κερδίσει σε οποιοδήποτε ημίχ. (1.44)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις