Σεντονάτα… combos και trixie

Σεντονάτα... combos και trixie

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετικά εξελίχθηκε το χθεσινό βράδυ, καθώς είχαμε τρία ταμεία και χάσαμε μόνο το fun bet μας. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούμε και σήμερα παίζοντας ομάδες με ποιότητα και κίνητρο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1331360457697980417

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ανώτεροι οι Άγγλοι στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισαν δίκαια με 3-0. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου η Σίτι ήταν καταιγιστική. Αρκετά κολακευτικό το 1-0 του ημιχρόνου για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός βέβαια σήμερα έχει πολλές ελλείψεις που θα φανούν καθοριστικές. Συγκεκριμένα θετικοί στον κορωνοϊό οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Ραντζέλοβιτς, τραυματίες οι Βαλμπουενά και Μπρούμα και αμφίβολοι οι Ραφίνια, Χολέμπας και Βινάγκρε. Η Σίτι έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και ίσως ρίξει το βάρος εκεί… Πιθανό το rotation.

Όποια και να είναι η ενδεκάδα της Σίτι, θα είναι πολύ ανώτερη από αυτήν του Ολυμπιακού. Θα πάμε στο ασιατικό διπλό ζητώντας νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά.

Άγιαξ – Μίντιλαντ

Συνεχίζουμε στην Ολλανδία και τον τέταρτο όμιλο για την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Μίντιλαντ. Σάκος του μποξ οι φιλοξενούμενοι με 3/3 ήττες. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουν να πάρουν βαθμό στα επόμενα παιχνίδια. Ο Άγιαξ βρίσκεται ισόβαθμος με την Ατάλαντα στους τέσσερις βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν μεταξύ τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, προβάδισμα για τον Αίαντα που απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα των Ιταλών. Πολύ έμπειροι αλλά και ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι.

Οι Ολλανδοί γνωρίζουν την σημασία του σημερινού αγώνα, πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Άσος με χάντικαπ.

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλο παιχνίδι στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» μεταξύ της Ίντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς. Την Κυριακή αποφάσισε να βγει στο γήπεδο μετά το 65′ ενώ το σκορ ήταν στο 0-2. Τελικό σκορ 4-2! Απόντες οι Σένσι, Κολάροφ και Μπρόζοβιτς. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε καλύτερη θέση μετά την νίκη της με 3-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι, όμως ακόμα η κατάσταση είναι δύσκολη. Πολύ σημαντική η απουσία του αρχηγού Σέρχιο Ράμος και του Βαλβέρδε, αμφίβολοι οι Κασεμίρο, Μπενζεμά, Μιλιτάο.

Θα στηρίξω τους γηπεδούχους. Άλλη ομάδα η Ρεάλ χωρίς Ράμος και Μπενζεμά. Μαζί μας και η παράδοση με τους γηπεδούχους να έχουν 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 εντός έδρας αγώνες απέναντι στους Ισπανούς.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας

Για το τέλος άφησα το παιχνίδι που επέλεξα για το TL του site μας. Δεν σταματάει πουθενά το τρένο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και νίκη με 1-0. Έχει 4 βαθμούς στον όμιλο και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να μην μπει σε μπελάδες. Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση οι Σουάρες, Κοντογκμπιά και Τορέιρα. Η Λοκομοτίβ είναι πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η Ατλέτικο πρέπει να κερδίσει, είναι ανώτερη και βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξέρει τι θα πει άμυνα και θα επιλέξω να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


Σεντονάτα... combos και trixieΔυάδα (απόδοσης 2.65) Σεντονάτα... combos και trixie Σεντονάτα... combos και trixie

19:55 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: 2 -1,25 ΑΗ (1.64)

22:00 Άγιαξ – Μίντιλαντ: 1 -1,25 ΑΗ (1.62)


Σεντονάτα... combos και trixieCombo Σεντονάτα... combos και trixie Σεντονάτα... combos και trixie

22:00 Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 & οver 6,5 κόρνερ & οver 3,5 κάρτες (3.00)


Σεντονάτα... combos και trixieCombo (Tipsters League) Σεντονάτα... combos και trixie Σεντονάτα... combos και trixie

22:00 Ατλέτικο Μ. – Λοκομοτίβ Μ.: 1 & no goal (1.75)


Σεντονάτα... combos και trixieTrixie (απόδοση τριάδας 10.50) Σεντονάτα... combos και trixie Σεντονάτα... combos και trixie

19:55 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Anytime score 0-2 (2.00)

22:00 Ατλέτικο – Λοκομοτίβ: Multiscore 1-0 ή 2-0 ή 3-0 (2.17)

22:00 Άγιαξ – Μίντιλαντ: 1 & no goal (2.42)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις