Φάουλ από τον Ρουμάνο σε χαμηλό line

Φάουλ από τον Ρουμάνο σε χαμηλό line

Καλησπέρα κύριοι. Χθες ρεπό, ωστόσο την Κυριακή είχαμε ένα ωραίο και εύκολο ταμείο όπως θα παρατηρήσατε.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν μου άρεσε πολύ, γι’ αυτό θα πάμε με μία αρκετά ασφαλή επιλογή αλλά και με χαμηλή απόδοση. Στο Champions League έχουμε το παιχνίδι της Μάντσεστερ με την Μπασάκσεχιρ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 3 βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα και πιστεύω ότι θέλουν τη νίκη με το ίδιο πάθος για διαφορετικούς λόγους. Περιμένω ότι θα γίνει αρκετά σκληρό παιχνίδι.

Διαιτητής ο Ρουμάνος Χατεγκάν με μέσο όρο 28,16 φάουλ. Η μεν Μάντσεστερ παραχωρεί 13 φάουλ ανά παιχνίδι, η δε Μπασάκσεχιρ 9,60 (!). Αρκετά χαμηλά θεωρώ ότι είναι ο μέσος όρος της τουρκικής ομάδας, όμως σήμερα αν θέλει να πάρει κάτι θα πρέπει να κλωτσήσει και να ξεπεράσει το μέσο όρο της. Από την άλλη, οι Άγγλοι οι οποίοι θα θέλουν τη νίκη για να νιώσουν πιο άνετα στη συνέχεια, θα πρέπει και αυτοί να παίξουν στα όριά τους (πήραν το μάθημα τους στην Τουρκία). Over 21,5 συνολικά φαόυλ σε αυτή τη χαμηλή απόδοση.

Τα λέμε φυσικά και στις σελίδες μας στο Instagram και Telegram για ό,τι προκύψει. Join us!


Φάουλ από τον Ρουμάνο σε χαμηλό lineΜονό (Tipsters League) Φάουλ από τον Ρουμάνο σε χαμηλό line Φάουλ από τον Ρουμάνο σε χαμηλό line

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Μπασάκσεχιρ: Over 21,5 συνολικά φάουλ (1.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις