Τόμας μου το μαντήλι σου…

Τόμας μου το μαντήλι σου...

Κανονικά Δευτέρα είναι μέρα ξεκούρασης και περισυλλογής αλλά δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Έβαλαν εξ αναβολής ματς της Ευρωλίγκα οπότε εδώ είμαι για τις επιλογές μου.

Μπασκόνια – Ζενίτ λοιπόν απόψε με τους γηπεδούχους να μετράνε δύο σερί εντός έδρας και μάλιστα άνετες νίκες με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό και να έχουν ψυχολογία στα ύψη. Είναι ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο σε αντίθεση με την ασταθή Ζενίτ για αυτό θα ποντάρω αρχικά σε ένα combo. Το να βάλει η Μπασκόνια ένα τρίποντο παραπάνω από τη Ζενίτ και μαζί ο καλύτερος σουτέρ της, ο Άλεκ Πίτερς που μετράει 8 τρίποντα στα τρία τελευταία ματς να βάλει 2. Πόσιμπολ…

Όσο για την Tipster’s League επιλογή θα είναι για έναν παίκτη της Ζενίτ, τον Αμερικανό σκόρερ Ουίλ Τόμας ο οποίος θα έχει ως συνήθως αυξημένες υποχρεώσεις στο σκοράρισμα. Στα 2 από τα 3 τελευταία ματς ήταν διψήφιος και τους 7,5 πόντους τους έχει στο ρεπερτόριό του για να τους ξεπεράσει.

Βραδιές φιλοξενούμενων ως... 10.86 ΜονόΤόμας μου το μαντήλι σου...Τόμας μου το μαντήλι σου...

20:30 Μπασκόνια – Ζενίτ: Περισσότερα εύστοχα τρίποντα: Μπασκόνια -0,5 & over 1,5 εύστοχα τρίποντα Πίτερς (3.00)


Βραδιές φιλοξενούμενων ως... 10.86Μονό (Tipster’s League) Τόμας μου το μαντήλι σου...Τόμας μου το μαντήλι σου...

20:30 Μπασκόνια – Ζενίτ: Ουίλ Τόμας over 7,5 πόντοι (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις