Υπερδιπλασιασμός στο Μπιλμπάο

Υπερδιπλασιασμός στο Μπιλμπάο

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας και καλή εβδομάδα να έχετε, την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη μας με τη Γιάμπλονετς στο 2.70 αλλά το Σάββατο όλες οι προβλέψεις εκτός της Βόλφσμπεργκερ χάθηκαν άδοξα και αποφάσισα την Κυριακή να απέχω, σήμερα όμως υπάρχει κάτι που μου αρέσει πολύ, πάμε να το αναλύσουμε.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις

Οι Βάσκοι μπορεί να μη κάνουν και την καλύτερη χρονιά τους αλλά για να τους κερδίσεις στην έδρα τους πρέπει να ματώσεις, τελευταίο θύμα τους ή Σεβίλλη που ηττήθηκε με 2-1 στις 31/10 αλλά δεν συνέχισε το ίδιο αποτελεσματικά και έχασε εκτός έδρας από την Βαγιαδολίδ με 2-1. Τα… λιοντάρια του Αγίου Μάμα βρίσκονται στην 16η θέση της La Liga με 9 βαθμούς και 1 αγώνα λιγότερο. Τρομερή παράδοση στο Σαν Μαμές που έχουν να ηττηθούν από την Μπέτις εντός έδρας από το 2012. Δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία.

Για τη Μπέτις  προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 5-2 και δείχνει πως παρόλο που αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο δεν παίρνει αρκετούς βαθμούς και δυσκολεύεται να κρατήσει το 0 στην άμυνα, τελευταίο παιχνίδι που δεν έφαγε γκολ είναι στις 3/10 στην έδρα της Βαλένθια. Στην 11η θέση οι φιλοξενούμενοι με 12 βαθμούς και θα αγωνιστούν χωρίς τους Κανάλες και Φεκίρ σε μια δύσκολη έδρα.

Εκτίμηση: Λέω αρκετά συχνά πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε αλλά αυτή τη φορά θα πάω με τη παράδοση των γηπεδούχων, η  Μπιλμπάο στην έδρα της έχει τη δική της αίγλη πάντα οι παίχτες της δίνουν το 100% σε συνδυασμό με την απουσία βασικότατων παιχτών της επιθετικής γραμμής της Μπέτις πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η ΜπορντόΜονό (Tipster’League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς και το… γλίστρημα του Τζέραρντ

22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις: 1 (2.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις