Από την εθνική, στις ομάδες τους με 3.00 και 3.75

Από την εθνική, στις ομάδες τους με 3.00 και 3.75

Ντομένικο Μπεράρντι και Λορέντζο Ινσίνιε έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Ιταλίας στους αγώνες του Nations League, μπορούν να μεταφέρουν την καλή τους φόρμα και στις ομάδες τους.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι ήταν από τους παίκτες που εντυπωσίασαν με την Ιταλία στους αγώνες του Nations League. Μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Πολωνία και σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 84’, με τη Βοσνία ξεκίνησε βασικός και σκόραρε επίσης το δεύτερο γκολ των «ατζούρι», για το τελικό 2-0. Ο φορμαρισμένος επιθετικός της Σασουόλο (3 γκολ στο πρωτάθλημα) θα βρει ευκαιρίες απόψε κόντρα στην ελλιπή άμυνα της Βερόνα και το anytime γκολ του σε τιμή 3.00 έχει αξία.

Στα δύο ματς αυτά της Ιταλίας ο Λορέντζο Ινσίνιε μπορεί να μη σκόραρε αλλά ήταν στη δική μου θεώρηση ο καλύτερος παίκτης των «ατζούρι». Για την ακρίβεια βρήκε γκολ και στα δύο παιχνίδια αλλά δε μέτρησαν ως οριακά οφσάιντ. Όπως και να έχει ο αρχηγός της Νάπολι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και με την κίνηση που έχει να συγκλίνει από τα αριστερά και να εκτελεί με το δεξί πόδι, απειλεί τους αντίπαλους γκολκίπερ. Τον περιμένω αποδοτικό και απόψε κόντρα στη Μίλαν, στο ντέρμπι κορυφής, το anytime γκολ του σε τιμή 3.75 είναι ελκυστικό.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

16:00 Βερόνα – Σασουόλο: Μπεράρντι anytime scorer (3.00)

Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’s League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

21:45 Νάπολι – Μίλαν: Ινσίνιε anytime scorer (3.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις