Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Κουβανέζου! Κυριακή σήμερα και μετά από μια μέρα ρεπό, η στήλη μας επανέρχεται με προτάσεις από μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Έχουμε ανεβασμένο το ηθικό, καθώς παρά το άσχημο ξεκίνημα της προηγούμενης βδομάδας, κλείσαμε με ένα ωραιότατο 3/3 τη Παρασκευή! Η δουλειά συνεχίζεται και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερες μέρες! Πάμε λοιπόν στα σημερινά…

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1329914223049236480

Έχει ανάγκη ένα ξέσπασμα

Ξεκινάμε από τα γνωστά μας «μπασκετικά». Αργά το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από μια πολύ κακή βδομάδα στη Euroleague. Επέστρεψαν από την Ισπανία με δύο ήττες στη βαλίτσα τους, από Βαλένθια και Μπασκόνια. Παρόμοια η εικόνα τους, αν και με τη Βαλένθια ήταν λίγο καλύτεροι, αλλά κοινό στοιχείο των δύο αγώνων ήταν η κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν σε ένα ματς που επιβάλλεται να κερδίσει. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με την αγωνιστική κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Ο Βόβορας χρησιμοποιεί τα παιχνίδια πρωταθλήματος για να δίνει χρόνο σε παίκτες όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Δίπλαρος, ο Περσίδης, ωστόσο πρέπει να σκεφτεί πως ένα ξέσπασμα απέναντι στον Κολοσσό μάλλον είναι αναγκαίο για την ομάδα.

Ο Κολοσσός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχοντας 1 νίκη σε 4 αγώνες. Μεσοβδόμαδα, αν και το πάλεψε, κάνοντας ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 66-65. Για τους Ροδίτες ξεχώρισαν οι Ζάρας, Άντριτς και Καντέρ. Από την Αθήνα, τα τελευταία χρόνια, φεύγει με μεγάλες διαφορές στην πλάτη.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα νικητή στη σημερινή αναμέτρηση. Περιμένω ο Παναθηναϊκός να πετύχει μια νίκη με τουλάχιστον 20 πόντους, παίρνοντας διαφορά από το ημίχρονο. Ωστόσο η άμυνα του δε δείχνει να μπορεί να περιορίσει τον Κολοσσό κάτω από 55 πόντους.

Ανοιχτό παιχνίδι

Συνεχίζουμε με ποδόσφαιρο και πάμε στην Πολωνία. Νωρίς το μεσημέρι, η Λεχ Πόζναν υποδέχεται την πρωτοπόρο Ράκοφ. Πριν τη διακοπή, η Λεχ ηττήθηκε στην έδρα της Λέγκια με 2-1. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας και μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Τα συνολικά της γκολ είναι 14 υπέρ και 13 κατά. Στην έδρα της ακόμα δεν έχει ηττηθεί και σκοράρει ανελλιπώς.

Η Ράκοφ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λέγκια, παραμένει αήττητη για 8 αγωνιστικές! Έχει την καλύτερη επίθεση στην Ekstraklasa με 20 γκολ. Ειδικά εκτός έδρας έχει σκοράρει 12 φορές σε 4 αγώνες. Πριν τη διακοπή αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Βίσλα και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που έμεινε στο μηδέν.

Οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά και περιμένω να μας χαρίσουν ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ. Η απόδοση του over έχει πτωτική τάση, αλλά κινείται ακόμα σε επίπεδα που μπορούμε να το ποντάρουμε. Όποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, μπορεί να το ενισχύσει με το αμφίτερμα.

Επιστροφή στις νίκες

Τελευταία στάση της ημέρας, ένα βραδινό παιχνίδι του Championnat. Η Λιλ φιλοξενεί τη Λοριάν, στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος. Οι «λιλουά» είχαν ανάγκη αυτή τη διακοπή, καθώς πριν από αυτή έπαιζαν ασταμάτητα διπλούς αγώνες για τρεις βδομάδες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η κόπωση φάνηκε στον τελευταίο τους αγώνα, που ηττήθηκαν με 3-2 από τη Μπρεστ (και είχαμε πληρωθεί το over από το 41′). Αυτή ήταν και η πρώτη τους ήττα στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Η χθεσινή ήττα της Παρί από τη Μονακό, τους επιτρέπει να παραμείνουν κοντά στο μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα με μια νίκη στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Λοριάν μετά από 10 αγώνες βρίσκεται μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό επειδή κερδίζει τη Νιμ στην ισοβαθμία λόγω τερμάτων. Έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες μέχρι στιγμής και συνολικά γκολ 12-17. Στην αρχή του πρωταθλήματος φάνηκε να έχει μεγάλο πρόβλημα στα μετ’ όπισθεν, καθώς δεχόταν σταθερά 2-3 γκολ ανά αγώνα. Εσχάτως, πριν τη διακοπή, το πρόβλημα μεταφέρθηκε στην επίθεση, καθώς δεν έχει σκοράρει τα τελευταία τρία 90λεπτα, απέναντι σε Μαρσέιγ, Ντιζόν και Ναντ.

Στην αποψινή αναμέτρηση περιμένω την επιστροφή της Λιλ στις νίκες. Άλλωστε στην έδρα της τέτοια ματς τα καθαρίζει και η Λοριάν δε δείχνει ικανή να σταθεί εμπόδιο. Η νίκη των γηπεδούχων κινείται σχετικά χαμηλά και αξίζει περισσότερο αν συνδυαστεί με τουλάχιστον 2 γκολ, φτάνοντας σε επίπεδα διπλασιασμού.


Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Μονό (Tipsters League) Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

13:30 Λεχ Πόζναν – Ράκοφ: Over 2,5 (1.84)


Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Combo Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

19:30 Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου: 1 (-7,5) στο ημίχ. / 1 (-18,5) τελικό & Κολοσσός over 55,5 (2.00)


Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Combo Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Combos σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

22:00 Λιλ – Λοριάν: 1 & over 1,5 (1.97)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις