Τελευταία ευκαιρία για Ευρώπη

Τελευταία ευκαιρία για Ευρώπη

Καλημέρα αγαπητοί κουβανέζοι και κουβανέζες. Επιστροφή στις επάλξεις μετά από δύο εβδομάδες. Βοήθησε κι η διακοπή με τις εθνικές που σπάνια ασχολούμαι. Άλλωστε οι υπόλοιποι συναγωνιστές, κάνουν εξαιρετική δουλειά. Μέχρι στιγμής ο Νοέμβριος δεν μας πάει στοιχηματικά, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Προσπεράσαμε λοιπόν το Σάββατο και ξεκινάμε εκεί που το αφήσαμε, δηλαδή στη Νορβηγία.

Η Οντς έχασε έδαφος την περασμένη αγωνιστική με την ήττα-εξάποντο από τη Βαλερένγκα. Σήμερα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Σταρτ, αρκεί όμως να θέλει πραγματικά να βγει Ευρώπη. Στην έδρα της «τρέχει» ένα σερί 9 αήττητων αγώνων με μόλις δύο ισοπαλίες. Σκοράρει με ρυθμό πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα και οι δύο αμυντικοί που είναι τραυματίες, δεν θα της λείψουν. Σήμερα θα δείξει πραγματικά τις διαθέσεις της για ευρωπαϊκές εξορμήσεις ή θα κάνει ένα δωράκι στη Σταρτ.

Η τελευταία, είναι ακριβώς στη ζώνη των μπαράζ και γενικά βγάζει πολύ άγχος. Εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας καθώς δεν έχει κάνει ακόμα νίκη και δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά ματς και έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Τελικά η μεταγραφή του 36χρονου Κριστιάν Μπολάνιος ήταν πιο πολύ εντυπωσιασμού παρά ουσίας. Στο δια ταύτα εύκολη νίκη προβλέπω για τους γηπεδούχους, με σύμμαχο την παράδοση, καθώς η τελευταία νίκη της Σταρτ σε επίσημο αγώνα απέναντι στην Οντς, ήταν το 2013. Έκτοτε 9 φορές έχει κερδίσει η γηπεδούχος και ένα ματς είχε λήξει 3-3.

Επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα. Οι αποδόσεις θεωρώ πως αδικούν κατάφορα τον ΠΑΣ που μέχρι στιγμής για νεοφώτιστη ομάδα, τα πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορεί να μην αποφύγει την ήττα στο τέλος, αλλά θεωρώ πως ένα γκολ θα το βάλει. Εκτός έδρας σκοράρει σχεδόν δύο γκολ σε κάθε ματς. Ειδικά αυτός ο Παμλίδης συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα γκολ που έχει σκοράρει η ομάδα.

Δεν παραβλέπω βέβαια την καλή άμυνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής όπου στην έδρα του έχει δεχτεί γκολ μόνο από τον Ατρόμητο. Ωστόσο το δείγμα είναι μικρό και δεν έχει αντιμετωπίσει και κάποια «σοβαρή» ομάδα. Μην ξεχνάμε τέλος, πως ακολουθεί το ματς στην Ολλανδία. Είναι λοιπόν λογικό, να βγει μπροστά στο 1ο ημίχρονο, και αν έχει ένα σκορ ασφαλείας (2-0, 3-0), τότε να χαλαρώσει λίγο και να κάνει αυτό που λέμε συντήρηση δυνάμεων. Εκεί θα είναι η ευκαιρία του ΠΑΣ να σκοράρει και να μας πληρώσει το goal/goal που για μένα θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

19:00 Οντς – Σταρτ: 1 & over 1,5 (1.83)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Δυάδα (απόδοσης 4.20) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

19:00 Οντς – Σταρτ: 1 & over 1,5 (1.83)

19:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/goal (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις