Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03

Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03

Πληρωμή χθες, ολλανδική, για να μας μπει με το καλό το… ΠΣΚ.

«Ξεκινά μια υπέροχη ποδοσφαιρική εβδομάδα» πόσταρε πριν λίγες ημέρες στο Instagram, με σαφέστατη ειρωνική διάθεση, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόταν βέβαια στα πολλά επίσημα και φιλικά ματς εθνικών ομάδων που επιβαρύνουν ήδη τους ποδοσφαιριστές που διανύουν την πιο περίεργη και απαιτητική σεζόν των τελευταίων δεκαετιών.

«Πραγματοποιήθηκαν σπουδαία φιλικά με απόλυτη ασφάλεια. Τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού έγιναν γνωστά μετά την ολοκλήρωση (ή ακόμα και κατά τη διάρκεια) των αναμετρήσεων, ενώ άγνωστοι βρίσκονταν στα προπονητικά κέντρα». Ο Πορτογάλος δεν είναι μόνος του στην… γκρίνια καθώς και ο Πεπ Γουαρδιόλα έκανε λόγο για επιβαρυμένο πρόγραμμα, ενώ ο τεχνικός της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ προχώρησε ακόμα… παραπέρα, ζητώντας αναβολή των περισσότερων φιλικών.

Οι ποδοσφαιριστές γύρισαν στις ομάδες τους εξαντλημένοι αλλά και εκτεθειμένοι στον ιό που ταλαιπωρεί την εποχή μας. Οι ομάδες καλούνται πλέον να διαχειριστούν έξτρα απουσίες, ενώ η προετοιμασία είναι κάτι παραπάνω από προβληματικη. «Κάνω προπόνηση με έξι διαθέσιμους ποδοσφαιριστές» τόνισε ο Μουρίνιο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης «έχασε» ήδη τον Λουίς Σουάρες που παραβρέθηκε σε… μπάρμπεκιου πάρτι και προσβλήθηκε από covid-19, ενώ ο ηγετικός ‘Ομπλακ αγωνίστηκε με ενοχλήσεις κόντρα στην Ελλάδα. Να σημειωθεί πως η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Στα δικά μας, κατέληξα σε δύο επιλογές από τις ολλανδικές κατηγορίες. Στη «μικρή» κατηγορία, η Μπρέντα μπορεί να περάσει από το Αϊντχόφεν. Οι «αρουραίοι» ξεκίνησαν με έξι στα έξι, αλλά στην πορεία έχασαν τον… προσανατολισμό τους, αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού. Τα προβλήματα περιορίστηκαν και το διπλό έχει τύχη.

Στην Eredivisie ποντάρω στο ξέσπασμα της Βίλεμ. Οι «τρικολόρ» δεν πείθουν φέτος αλλά κόντρα στους προβληματικούς Λίμπουρχερς μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Διαθέτουν καλύτερο ρόστερ από την περυσινή σεζόν που εντυπωσίασαν και εκτιμώ πως σταδιακά θα βρουν τα πατήματά τους. Στη μετριότητα και με πολλές αμυντικές αδυναμίες η Φένλο, που δεν έχει να επιδείξει κάτι περισσότερο πέραν του… οίστρου του Γιακουμάκη. Καλές επιλογές.


Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03Μονό Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03 Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03

15:00 ΦΚ Αϊντχόφεν – Μπρέντα: 2 (1.80)


Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03 Μονό (Tipster’s League) Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03 Ο Μουρίνιο, τα φιλικά και το 2.03

19:45 Βίλεμ – Φένλο: 1 -1 AH (2.03)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις