Γκολ στο 2.67, ρίσκο στο 5.50!

Γκολ στο 2.67, ρίσκο στο 5.50!

Επιστροφή για τη La Bandiera και συνεχίζουμε με το ιταλικό πρωτάθλημα. Η τελευταία στήλη είχε 2/2 με αρκετά καλές αποδόσεις, καθώς πιάσαμε το Χ ανάμεσα σε Μίλαν και Βερόνα και το anytime του Όσιμεν.

Συνεχίζουμε με Ιταλία και το πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι το Σπέτσια – Αταλάντα. Οι νεοφώτιστοι έχουν σκοράρει και στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα σε κανέναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Συνεπώς, η πρώτη μου επιλογή θα είναι το αμφίτερμα.

Η δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά τον Κέβιν Αγουδέλο. Ο νεαρός Κολομβιανός παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες επιθετικά και πιστεύω πως θα έχει τουλάχιστον μία τελική στην αντίπαλη εστία.

Τρίτη επιλογή στο ίδιο παιχνίδι και συνάμα η «βόμβα» της στήλης είναι η ισοπαλία. Οι αρκετά καλές εμφανίσεις της Σπέτσια σε συνδυασμό με την μέτρια φόρμα της Αταλάντα και το αρκετά γεμάτο πρόγραμμα που έρχεται με κάνουν να πιστεύω πως κανένας δεν θα φύγει νικητής.

Δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι το Γιουβέντους – Κάλιαρι. Οι περσινοί πρωταθλητές δέχονται γκολ πολύ εύκολα φέτος (έχουν δεχθεί γκολ στους τελευταίους πέντε αγώνες) και η Κάλιαρι σκοράρει αρκετά (έχουν σκοράρει στους τελευταίους έξι αγώνες), οπότε θα επιλέξω το αμφίτερμα.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον στατιστικό του παιχνιδιού είναι πως ο Ζοάο Πέδρο έχει δεχθεί την κίτρινη κάρτα στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όμως θεωρώ την απόδοση χαμηλή στο 3.50, οπότε δεν θα ρισκάρω.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Δυάδα (απόδοσης 2.67) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

19:00 Σπέτσια – Αταλάντα: Goal/Goal (1.51)

21:00 Γιουβέντους – Κάλιαρι: Goal/Goal (1.77)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

19:00 Κέβιν Αγουδέλο: 1+ προσπάθειες προς την εστία (2.50)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Fun bet Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

19:00 Σπέτσια – Αταλάντα: Χ (5.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις