Ανακάμπτει η Ομόνοια

Ανακάμπτει η Ομόνοια

Οι απολύσεις προπονητών δίνουν και παίρνουν στο κυπριακό «πρωτάθλημα». Δεν μπήκε τυχαία εντός εισαγωγικών αφού μόνο πρωτάθλημα δε θυμίζει, αλλά φαρσοκωμωδία. Ήδη 7 από τις 14 ομάδες της κατηγορίας έχουν αλλάξει προπονητή – και έπεται συνέχεια. Ο Γιάννης Πετράκης, μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού, είναι έτοιμος να κοουτσάρει την ομάδα του Απόλλωνα αφού ο Σοφρώνης Αυγουστή αποτελεί παρελθόν.

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει με φουλ πρόγραμμα και κάθε ένα παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Πρώτα ο ΑΠΟΕΛ να αλλάξει αγωνιστική εικόνα, η Ομόνοια να ανακάμψει και φυσικά το ντέρμπι της αγωνιστικής αναμεσά σε ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια που μου κίνησαν το ενδιαφέρον, μαζί με ένα fun bet.

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 

Το τοπικό αυτό ντέρμπυ έχει μια ιδιαίτερη σημασία αφού βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ να είναι καθηλωμένο στη 10η θέση, 6 βαθμούς πίσω από τον 4ο Ολυμπιακό και 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το τελευταίο ματς με τον Εθνικό Άχνας (0-0) ήταν αναγνωριστικό για τον Ιρλανδό προπονητή Μικ ΜακΚάρθι, και αναμένεται στο παιχνίδι του Σαββάτου να προβεί σε ορισμένες αλλαγές ούτως ώστε να προσθέσει κάποιες δικές του ”πινελιές” στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ντε Βινσεντι και Κλωναριδης δεν έχουν πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενώ αναμένεται ο Μπεν Σαχάρ στην κορυφή της επίθεσης

Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις υπό το βλέμμα του Κώστα Σεραφείμ. Οι παίχτες πέρασαν… ηλεκτροσόκ με την απομάκρυνση του Πετράκη ενώ υπάρχουν κι απουσίες. Δεδομένη η απουσία Σαμπίνια αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, ο Σαρφό ένιωσε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις όπως απών πρέπει να θεωρείται ο Κα. Στη διάθεση του Σεραφείμ είναι και πάλι οι Μάντζης, Ζαχαρίου και Σάλι.

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

Ο στόχος στη Νέα Σαλαμίινα είναι να αποφύγει τις περιπέτειες όσο πιο γρήγορα μπορεί. Φανερή η διαφορά δυναμικότητας όμως όσοι παίχτες θα κληθούν να παίξουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Ο Σάββας Δαμιανού καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στη ”φαρέτρα” του τον Βάγκνερ ενώ Βινίσιους, Βαρέλα και Μπέριος θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους.

Η Ομόνοια αγνοεί τη νίκη επί έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Τα ματς σε Κύπρο και Ευρώπη ήταν συνεχόμενα με την κούραση και την κακή διαχείριση του ρόστερ να φέρνουν τις αποτυχίες. Την Κυριακή όμως δε χωρούν δικαιολογίες. Αυτή τη φορά οι παίχτες είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και ο Χένινγκ Μπεργκ έχει περισσότερες και πιο σίγουρες επιλογές (βλ. Τιάγκο).


Ο Ζλάταν και τα ντέρμπι Μονό Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΟ Ζλάταν και τα ντέρμπι

21/11, 18:30 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός: Over 2,5 & goal/goal (2.50)


Ο Ζλάταν και τα ντέρμπι Fun bet Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΟ Ζλάταν και τα ντέρμπι

21/11, 18:30 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός: 2 ημίχ. / 1 τελ. (26.00)


Ο Ζλάταν και τα ντέρμπι Μονό Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΟ Ζλάταν και τα ντέρμπι

22/11, 16:00 Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Ομόνοια over 1,5 (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις