Επιστροφή με μικρές… Ολλανδέζες

Επιστροφή με μικρές... Ολλανδέζες

Γειά και χαρά σας αγαπητοί μου Κουβανέζοι! Τελειώσαμε επιτέλους με την παρένθεση με τις εθνικές ομάδες. Εμάς βέβαια δε μας… χάλασε, αφού μετρήσαμε ακόμα ένα 2/2 την Τετάρτη.

Επιστρέφουμε στα εθνικά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα πάμε στη Β’ Ολλανδίας, για να δούμε δύο παιχνίδια που ξεχώρισα.

Ξεκίνημα χρονικά από το παιχνίδι Ναϊμέχεν – Ρόντα. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, έχοντας συμπληρώσει 6 παιχνίδια αήττητοι. Τελευταίο ματς η ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Χέλμοντ στις 6 Νοεμβρίου, καθώς το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην under 21 της Αϊντχόφεν μεταφέρθηκε, λόγω εθνικών ομάδων. Η Ρόντα από την άλλη, επιτέλους πήρε τρίποντο μετά από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο τοπικό ντέρμπι με τη Μάαστριχτ με σκορ 2-0.

Στοιχηματικά τώρα, φυσικά αβαντάρεται ο άσος και δίκαια στα δικά μου μάτια. Στα χαρτιά δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις, απλά η Ναϊμέχεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και στα συν είναι οι πολλές επιστροφές που έχει, αφού το διάστημα αυτό βοήθησε στην θεραπεία από το κορωνοϊό αρκετών παικτών. Η Ρόντα έχει καλούς παίκτες, αλλά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και δυστυχώς τα μάτια των φιλάθλων πονάνε λίγο στα παιχνίδια της. Δύσκολα θα πάρει κάτι σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ντεν Μπος – Γιονγκ Άγιαξ. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, δε βλέπουν νίκη ούτε με κυάλια, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στην επίθεση όπου δε δημιουργεί, ούτε σκοράρει. Τελευταίο αποτέλεσμα η ήττα από τη Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 3-0. Στον αντίποδα οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος, πήραν την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καμπούρ με 3-2. Σε ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι έδειξαν τις δυνατότητες τους και επιβεβαίωσαν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που έχουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στα του σήμερα, φαβορί φυσικά τα πιτσιρίκια του “Αίαντα”. Δεν αξίζει να μπλέξουμε με σημείο, καθώς και επίφοβο είναι με τη συμπεριφορά των νέων του Άγιαξ και επιπρόσθετα η Ντεν Μπος κάποια στιγμή πρέπει να παίξει και λίγο μπάλα. Φυσικά καλύτερη ευκαιρία από αυτό το παιχνίδι δε θα βρουν, αφού οι νέοι του Άγιαξ παίζουν ανοιχτά και είναι καθαρά ομάδα ψυχολογίας. Εν κατακλείδι, περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με δύο ομάδες που θα ψάξουν τη νίκη. Λογικά θα ανέβει το σκορ, γιατί να μην αρχίσουμε από ημίχρονο και να πληρωθούμε.


Επιστροφή με μικρές... ΟλλανδέζεςΜονό Επιστροφή με μικρές... Ολλανδέζες Επιστροφή με μικρές... Ολλανδέζες

19:45  Ναϊμέχεν – Ρόντα: 1 (1.85)


Επιστροφή με μικρές... ΟλλανδέζεςΜονό Επιστροφή με μικρές... Ολλανδέζες Επιστροφή με μικρές... Ολλανδέζες

22:00  Ντεν Μπος – Γιονγκ Άγιαξ: Οver 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις