Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

Καλησπέρα σας υποστηρικτές δικοί μου και κατ΄ επέκταση και του koubanezos.gr! Χθες δικαιωθήκαμε στο βόλεϊ επειδή το παιχνίδι διαβάστηκε σωστά και έτσι θα συνεχίσουμε και σήμερα.

Σήμερα θα έχουμε πολλές επιλογές γι’ αυτό θέλω να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά. Καταρχάς να τονίσω από την αρχή και το τονίζω πολλές φορές ότι ΠΡΕΠΕΙ να έχετε άποψη, να διαβάζετε και να κάνετε και τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ μίξη που πολλές φορές μπορεί να σας δικαιώσει.

Παιχνίδι με τα σετhttps://twitter.com/Koubanezosgr/status/1327730832015040514

Ξεκινάω και σήμερα με ιταλικό βόλεϊ. Στις 17:00 ώρα Ελλάδος, αναμετρώνται η Τρεντίνο με τη Μιλάνο. Η Τρεντίνο τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε, όμως αποδυναμώθηκε αισθητά καθώς έχασε σημαντικούς παίκτες. Ωστόσο και πάλι είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Έχει ποιότητα, καθώς διαθέτει τους διεθνείς Ποντρασκάνιν και Λίσινατς, καθώς και τον διεθνή με την εθνική Ιταλίας, Τζιανέλι. Την πολύ καλή ομάδα συμπληρώνουν ο Ολλανδός Αζίζ και ο Κουβανός Σόσα. Από την άλλη μεριά, το Μιλάνο διαθέτει και αυτό μια πολύ αξιοπρεπή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Μερικοί από αυτούς είναι ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Κοζαμέρνικ (πρώην της Τρεντίνο), ο διεθνής Ιάπωνας Ισικάουα, ο Καναδός Μάαρ που ήρθε από τη Δυναμό Μόσχας και ο Βραζιλιάνος Γουέμπερ. Θεωρώ ότι θα πάρουν από ένα σετ οι δύο ομάδες και θα επιβεβαιωθεί το over.

Διαιτητής που σφυρίζει πολύ

Συνεχίζουμε με Nations League και προσπαθώ να αποφύγω, όπως βλέπετε, ομάδες που έπαιξαν πριν τρεις ημέρες για τα τελευταία εισιτήρια του Euro. Αρχικά, το παιχνίδι της Ολλανδίας με τη Βοσνία εκεί όπου θα έχουμε τριπλό (!) ποντάρισμα ελέω διαιτητή κυρίως – και βαθμολογικής θέσης των ομάδων δευτερευόντως. Ωστόσο, δε θα σας κουράσω με πολλά λόγια γιατί δεν μ’ αρέσει κιόλας. Σφυρίζει ο Γάλλος Λετεσιέ με μέσο όρο φάουλ 29,8 ανά αγώνα. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιο μέσο όρο φάουλ, με 14 ανά αγώνα έκαστη. Θεωρώ ότι θα ξεπεράσουν τα 23 φάουλ και θα μας πληρώσουν.

Συνεχίζω στις κάρτες και βλέπω ότι ο ρεφ ενώ στην αρχή δε θέλει να βγάλει και προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όσο περνάει η ώρα του παιχνιδιού βγάζει αρκετές και το όριο των 3,5 δεν είναι αποτρεπτικό. Εξάλλου, για τα δύο παραπάνω πονταρίσματα συνηγορεί και η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Οι μεν Βόσνιοι καίγονται για να μην πέσουν κατηγορία στο Nations League, οι δε Ολλανδοί βλέπουν και προς τα πάνω (2 βαθμοί διαφορά με τους πρώτους Πολωνούς) και προς τα κάτω, καθώς απέχουν μόλις 3 βαθμούς από τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Τέλος, επειδή αν θυμάστε είναι ο διαιτητής του πρόσφατου αγώνα Λιόν – Σεντ Ετιέν που στο τέλος κόντεψε να βγάλει δύο κόκκινες και επειδή βλέπω δείχνει πολλές φορές το κόκκινο χρώμα της κάρτας (του αρέσει μάλλον…) ποντάρω και το εξωφρενικό 5.60 της κόκκινης κάρτας. Εννοείται είμαι μαζί σας και για το over 1,5 κόκκινες κάρτες στο 15.00 (!).

Χαμηλά το line

Συνεχίζω με Βέλγιο – Αγγλία. Το όριο στα 18,5 φάουλ αρκετά χαμηλό. Διαιτητής ο Ολλανδός Μάκελι που σφυρίζει 26,8 ανά αγώνα. Οι δύο ομάδες και πάλι έχουν μέσο όρο παρόμοιο, καθώς παραχωρούν λίγο πάνω από 11 φάουλ ανά παιχνίδι. Επίσης, βαθμολογικά οι δύο ομάδες απέχουν 2 βαθμούς και πιστεύω θα είναι περισσότερο νευρικές για να κατακτήσουν την 1η θέση του Ομίλου. Τώρα θα με ρωτήσει κάποιος γιατί το όριο είναι τόσο χαμηλό. Μάλλον επειδή στο πρώτο παιχνίδι τους είχε 9 (!) ολόκληρα φάουλ. Ελπίζω να μη ζήσουμε καμία τέτοια μαγεία πάλι.

Καρτάκιας

Κλείνοντας, αφιερώθηκα στο Γκρουπ 4 του μονοπατιού C και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αλβανία και Καζακστάν. Σε αυτόν τον όμιλο γίνεται ένας μικρός χαμός καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να βγουν τελευταίες, όμως μπορεί να διεκδικήσουν και την πρωτιά. Διαιτητής ο Ισπανός Εστράδα Φερνάντεζ ο οποίος βγάζει 3-4 κάρτες ανά αγώνα. Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και των αντιπάλων πιστεύω θα υπάρχουν κάρτες και το όριο είναι καλό.

Κάνω τα φάουλ και τις κάρτες, δυάδες, και σας αποχαιρετώ. Adios!


Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60Μονό, βόλεϊ (Tipster’s League) Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

17:00 Τρεντίνο – Μιλάνο: Over 176,5 (1.83)


Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60Δυάδα (απόδοσης 3.18) Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60 Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

19:00 Ολλανδία- Βοσνία: Over 23,5 σύνολο φάουλ (1.87)

21:45 Βέλγιο- Αγγλία: Over 18,5 σύνολο φάουλ (1.70)


Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60Δυάδα (απόδοσης 2.98) Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60 Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

19:00 Ολλανδία – Βοσνία: Over 3,5 κάρτες (1.75)

19:00 Aλβανία – Καζακστάν: Over 3,5 κάρτες (1.70)


Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60Μονό Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60 Δυάδες καρτών και φάουλ, βόλεϊ και… 5.60

19:00 Ολλανδία – Βοσνία: Over 0,5 κόκκινη κάρτα (5.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις