Σαββατιάτικος… Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!

Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Λειψό για πολλούς το πρόγραμμα καθώς λείπουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, όχι για όλους όμως! Και αρχίσαμε καλά τις προάλλες…

Διεθνές φιλικό ανάμεσα στο Μεξικό και τη Νότια Κορέα θα είναι το δυνατότερό μας ποντάρισμα για σήμερα. Τρεις φορές όλες και όλες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Ισάριθμες νίκες για το Μεξικό, ισάριθμα και τα οver 2,5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Νεανικές οι αποστολές και των δύο ομάδων με πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά. Πιστεύω θα έχουμε γκολ και θέαμα στον αγώνα. Θα πάμε στο οver 2,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 παρακαλώ!

Στην Premium Liiga της Εσθονίας η Ταλίνα Λετζιόν φιλοξενεί τη Λεβάντια Ταλίν. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ κατώτερη ομάδα και δεν είναι από τα ματς που περιμένουν να κερδίσουν κάτι στο πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, oι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 9 νίκες στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια τους. Είναι ματς που μπορούν να καθαρίσουν από νωρίς και το να βρίσκεται η Λεβάντια Ταλίν μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο πληρώνει 1.83.

Θα κλείσουμε την περιήγησή μας στο στοιχηματικό αυτό ταξίδι με μια στάση στη χώρα του Μαρσέλο Σάλας, τη Χιλή. Η ομάδα της Παλεστίνο αντιμετωπίζει την… αγαπητή σε όλους μας Κόλο Κόλο. Αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν 6 απουσίες λόγω διεθνών αγώνων και τραυματισμών θα υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Αλλά πλέον τα πάντα οδηγούν στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση του 1.71 είναι κάτι παραπάνω από τίμια!


Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!Δυάδα (απόδοσης 3.13) Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς! Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!

13:00 Ταλίνα Λετζιόν – Λεβάντια Ταλίν: 2 ημίχ. / 2 τελ. (1.83)

16:00 Παλεστίνο – Κόλο Κόλο: Goal/goal (1.71)


Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!Μονό (Tipsters League) Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς! Σαββατιάτικος... Γ(κ)ολγ(κ)οθάς!

22:00 Μεξικό – Νότια Κορέα: Over 2,5 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις