Ποντάρισμα σε κίνητρο και… χόκεϊ!

Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!

Γεια και χαρά κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο. Εξαιρετικό ήταν το προηγούμενο και ευελπιστώ κι αυτό να είναι το ίδιο καλό. Ομολογώ για σήμερα ότι δυσκολεύτηκα στο να καταλήξω σε σημεία, όμως πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε θετικά μιας κι έχει ωραίο πρόγραμμα εδώ στα βόρεια τόσο σε χόκεϊ όσο και σε ποδόσφαιρο.

Ξεκινάω λοιπόν γιατί αρκετά κούρασα με τον πρόλογο…

Σε άνοδο οι φιλοξενούμενοι

Και φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος στην 3η κατηγορία του νοτίου ομίλου στη Σουηδία, καθώς απομένουν τρία παιχνίδια ακόμα και σίγουρα αυτό που αξίζει είναι να ποντάρουμε σε ομάδες που έχουν ακόμα κίνητρο. Έτσι και σήμερα θα μπει στο μενού το παιχνίδι ανάμεσα σε Ασιρίσκα ΙΚ και Εσκιλσμίνε, με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά απομένει μόνο η μαθηματική παραμονή, ενώ από την αντίπαλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί με τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έφεραν την ομάδα σε θέση να διεκδικεί την παραμονή και να μπορεί να το πετύχει. Περιμένω τους παίκτης της Εσκιλσμίνε να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι και θα ποντάρω πάνω τους.

Αδύναμη εκτός η Σταβάνγκερ

Δεύτερη επιλογή μου για σήμερα, είναι από την λίγκα χόκεϊ της Νορβηγίας και συγκεκριμένα από το παιχνίδι ανάμεσα στην Λιλεχάμερ και την Σταβάνγκερ, με την φιλοξενουμένη ομάδα να χάνει αρκετά από την δυναμική της στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι που ήταν και τοπικό ντέρμπι, αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες και σε αυτό θα ποντάρω.

Καλές επιθετικά, αδύναμες αμυντικά

Συνεχίζω με χόκεϊ και το παιχνίδι ανάμεσα στη Φάριεσταντ και την Τζουργκάρντεν για τη λίγκα χόκεϊ τής Σουηδίας. Ένα παιχνίδι που και δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν για διαφορετικούς λόγους, όμως τα σημεία στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβουν παγίδες καθώς επιθετικά και οι δύο έχουν το εύκολο γκολ, ενώ αμυντικά δεν είναι αρκετά αξιόπιστες. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαρχής δηλώσει πως θέλουν τον τίτλο, αλλά με τέτοια άμυνα δύσκολα θα το πετύχουν, ενώ σήμερα θα ποντάρω στα πολλά τέρματα σε αρκετά καλή απόδοση.


Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Μονό (Tipsters League) Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!

15:00 Ασιρίσκα ΙΚ – Εσκιλσμίνε: Χ2 & over 1,5 (2.07)


Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Μονό (χόκεϊ) Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!

19:00 Φάριεσταντ – Τζουργκάρντεν: Over 5,5 (1.95)


Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Μονό Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!

19:00 Λιλεχάμερ – Σταβάνγκερ: 1 με παράταση (1.91)


Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Μονά και δυάδα (απόδοσης 9.60) Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!Ποντάρισμα σε κίνητρο και... χόκεϊ!

19:00 Φάριεσταντ – Τζουργκάρντεν: Goal/goal στην 1η περίοδο (3.15)

19:00 Λιλεχάμερ – Σταβάνγκερ: Goal/goal στην 1η περίοδο (3.05)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις