Λάθη σε lines και αποδόσεις

Λάθη σε lines και αποδόσεις

Καλημέρα σας! Για όσους δεν με γνωρίζετε ήδη να σας συστηθώ! Ονομάζομαι Στάθης Βλάχος και θα με αναγνωρίζετε με το ψευδώνυμο Eviotis… λόγω καταγωγής!

Λατρεύω οτιδήποτε έχει σχέση με τον αθλητισμό και ασχολούμαι με το στοίχημα από το 2002. Τα ποδοσφαιρικά μου βίτσια έχουν κυρίως πρωταγωνίστριες κάποιες συγκεκριμένες χώρες: Αυστραλία, Περού, Εσθονία και η λατρεμένη μου Αργεντινή. Επίσης λατρεύω τη… σπυριάρα και κυρίως την Euroleague που θα μας απασχολήσει πολύ τις καθημερινές αρχής γενομένης από σήμερα κιόλας!

Λανθασμένο line

Μιας και μιλάμε για την Euroleague θαρρώ πως έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο λάθος στα όρια του over / under στον αγώνα της Βιλερμπάν απέναντι στον Ερυθρό αστέρα. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο μακρινό σουτ, και δεν φημίζονται για την σκληρή άμυνα τους. Περιμένω ένα run and gun παιχνίδι το οποίο μπορεί να πάει σε 80+ πόντους και από τις δύο πλευρές. Το line 151,5 το θεωρώ πολύ χαμηλό με αποτέλεσμα το over να μας χαρίζει το δυνατότερο ποντάρισμα της ημέρας.

Ψεύδονται οι αποδόσεις

Περνάμε στον βασιλιά των σπορ και θα ταξιδέψουμε στο μαγευτικό Περού και συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Κάρλος Στάιν – Σενσιάνο. Οι αποδόσεις δείχνουν ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι αλλά δεν λένε πάντα την αλήθεια! Οι γηπεδούχοι έχουν ένα πολύ μέτριο σύνολο, παίζουν κακό ποδόσφαιρο, δεν παράγουν φάσεις και τα κενά τους στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ μεγάλα. Πόσο μάλλον στον σημερινό αγώνα που θα λείψουν και τα 2/4 της βασικής τους αμυντικής τετράδας (δεξί μπακ και στόπερ).

Στην αντίπερα όχθη η Σενσιάνο έχει ένα πολύ καλό σύνολο που ταλαιπωρήθηκε στην αρχή της σεζόν από τραυματισμούς αλλά και οικονομικά προβλήματα τα οποία λύθηκαν και όλα βαίνουν καλώς. Πρόκειται για ομάδα με ταχύτατα άκρα η οποία στηρίζεται πολύ στις στημένες φάσεις και στο ύψος που διαθέτει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα φόντα να πάρουν το διπλό και να μας καλοπληρώσουν…

Πολύ ανώτερη ομάδα

Τελευταία μας επιλογή θα είναι από την χώρα του καφέ ή… του Πελέ, ό.τι προτιμάτε! Στη Βραζιλία έχουμε τον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο ανάμεσα στην Παλμέιρας και τη Σεάρα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα στο ντεμπούτο του γνωστού στην χώρα μας (από το πέρασμα του μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ) Άμπελ Φερέιρα. Και σε ένα ματς με πολύ ξύλο και παρατράγουδα αφού την ώρα των πανηγυρισμών από τους παίχτες της Παλμέιρας ο Φελίπε Μέλο κλώτσησε έναν φωτογράφο!

Η Παλμέιρας είναι πολύ ανώτερη ομάδα, διαθέτει την ποιότητα να κρατήσει το μηδέν και να πάρει σκορ πρόκρισης από το σημερινό ματς απέναντι στην έτσι και αλλιώς προβληματική εκτός έδρας Σεάρα.

ΥΓ. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω την οικογένεια του Koubanezos.gr που με πρόσθεσε στο δυναμικό της και εύχομαι αυτή η σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια με πολλές επιτυχίες!


Λάθη σε lines και αποδόσεις Μονό (Tipster’s League) Λάθη σε lines και αποδόσεις Λάθη σε lines και αποδόσεις

21:45 Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας: Over 151,5 (1.83)


Λάθη σε lines και αποδόσεις Δυάδα (απόδοσης 3.46)  Λάθη σε lines και αποδόσεις Λάθη σε lines και αποδόσεις

21:30 Παλμέιρας – Σεάρα: 1 (1.65)

22:30 Κάρλος Στάιν – Σενσιάνο: 2 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις