Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία

Καλημέρα Κουβανέζοι! Δεύτερη μέρα lockdown σήμερα και… καθόμαστε που καθόμαστε μέσα, ας βγάλουμε και τίποτα από κανένα κουπονάκι. Μεσοβδόμαδα η στήλη μας πλήρωσε… μπασκετικά!

Συνολικά 9/12 προγνωστικά με αποδόσεις μέχρι 6.65! Μετά τη χθεσινή αποχή, συνεχίζουμε ποδοσφαιρικά με γκολ και κόρνερ.

Προϋποθέσεις για πολλά γκολ

Ντάλα μεσημέρι, η Μπρεστ υποδέχεται την «ευρωπαία» Λιλ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα κακό σερί τριών συνεχόμενων ηττών από Ναντ, Στρασβούργο και Ρεν. Έχουν 9 βαθμούς σε 9 αγώνες και συνολικά γκολ 12-20. Έχουν σκοράρει στους 7 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα και γενικότερα είναι μια ομάδα που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της πρωτοπόρου Λιλ και να κερδίσει κάτι από τον αγώνα.

Η Λιλ έρχεται με ανεβασμένο ηθικό στη σημερινή αναμέτρηση μετά την τριάρα στο Μιλάνο επί της Μίλαν για το θεσμό του Europa League. Πρόκειται για μια πολύ δουλεμένη ομάδα που δε βρίσκεται τυχαία στην 1η θέση σε Γαλλία και Ευρώπη. Άλλωστε ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε καμία διοργάνωση. Βέβαια μαζί με το σημερινό φτάνει τους 7 αγώνες σε 20 μέρες, οπότε η κόπωση είναι δεδομένη.

Η Λιλ παραμένει το φαβορί, αλλά πιστεύω πως η κούραση δε θα της επιτρέψει να κρατήσει το μηδέν. Επειδή κάτι τέτοιοι αγώνες μετά από μεσοβδόμαδα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, προτιμώ να τιμήσω τα πολλά γκολ, παρά να περιμένω να δω το νικητή του ματς.

Ανοιχτό παιχνίδι

Μία ώρα αργότερα και λίγο βορειότερα, η Νόρντζελαντ φιλοξενεί τη Βέιλε για την όγδοη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Μίντιλαντ με 4-1! Στην έδρα τους φέτος έχουν κάνει το 3/3. Παίζουν ανοιχτά, δίνουν ρυθμό στο παιχνίδι και πλαγιοκοπούν τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να κερδίζουν αρκετά κόρνερ. Πολλές φορές φτάνουν από μόνοι τους διψήφιο αριθμό επισκέψεων στο σημαιάκι!

Η νεοφώτιστη Βέιλε είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Με 4 νίκες σε 7 αγώνες βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Δε δείχνει να φοβάται τις ομάδες που μέχρι πέρυσι ήταν μια κατηγορία πάνω της. Τα έξι over 2,5 στο πρωτάθλημα, 5 εκ των οποίων έγιναν και over 3,5 δείχνουν την αποτελεσματικότητά της στο σκοράρισμά και ταυτόχρονα τα αμυντικά της κενά. Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, κερδίζει τουλάχιστον 4-5 κόρνερ ανά αγώνα.

Πιστεύω πως η Νόρντζελαντ θα φρενάρει τη Βέιλε και θα φύγει με τους 3 βαθμούς. Ωστόσο είναι ακόμα πιθανότερο να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ και πολλά κόρνερ από τις δύο ομάδες. Μπορείτε να τα ποντάρετε ξεχωριστά ή ακόμα και σε combo ανεβάζοντας την απόδοση.


Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Μονό  Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία

14:00 Μπρεστ – Λιλ: Over 2,5 (1.89)


Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Μονό (Tipsters League) Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία

15:00 Νόρντζελαντ – Βέιλε: Over 9,5 κόρνερ (1.80)


Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Combo, ρίσκο Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία Γκολ στη Γαλλία, κόρνερ στη Δανία

15:00 Νόρντζελαντ – Βέιλε: 1Χ & over 2,5 & over 9,5 κόρνερ (3.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις