Μισός αλλά αποτελεσματικός

Μισός αλλά αποτελεσματικός

Επιστροφή στη δράση αφού λόγω αναβολών αγώνων οι επιλογές ήταν περιορισμένες τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα θα ασχοληθώ με τα δύο ματς των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης δηλαδή της ΑΕΚ και του Προμηθέα.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί μία ομάδα που παίζει φουλ επιθετικό μπάσκετ σαν τη Χάποελ Χολόν. Στον πάγκο της έχει τον Στέφανο Δέδα που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και των αδύναμων σημείων της Ένωσης. Η ΑΕΚ παραδοσιακά στις εντός έδρας ευρωπαϊκές πρεμιέρες ζορίζεται και με δεδομένο ότι το χάντικαπ είναι ιδιαίτερα υψηλό στους 7,5 πόντους θα επιλέξω το 2 στο πολύ καλό 1.93

Ο Προμηθέας πήγε στην Ισπανία για τον αγώνα του με τη Γκραν Κανάρια για το EuroCup με μόλις έξι επαγγελματίες. Ήτοι Μάντζαρης και Λούντζης από Έλληνες, Μίλερ, Ραντίτσεβιτς, Αγκμπελίζ και Φαγέ από ξένους συν τέσσερα πιτσιρίκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι του, γρήγορο επιθετικό μπάσκετ. Η Γκραν Κανάρια και στα 12 επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος έχει δεχθεί τουλάχιστον 76 πόντους και λόγω του χαμηλού line (από τις ειδικές συνθήκες) για τον Προμηθέα θα επιλέξω το over 70,5 πόντοι για την ελληνική ομάδα αφού το ματς κάποια στιγμή θα ανοίξει.


Μισός αλλά αποτελεσματικός ΜονόΜισός αλλά αποτελεσματικόςΜισός αλλά αποτελεσματικός

19:30 ΑΕΚ – Χάποελ Χολόν (+7,5): 2 (1.93)


Μισός αλλά αποτελεσματικός Μονό (Tipster’s League) Μισός αλλά αποτελεσματικόςΜισός αλλά αποτελεσματικός

22:00 Γκραν Κανάρια – Προμηθέας: Προμηθέας over 80,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις