Χαλ…αρό απόγευμα!

Χαλ...αρό απόγευμα!

Καλημέρα Κουβανέζοι! Τελευταία μέρα του Οκτώβρη σήμερα και είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του 2020! Άντε μπας και αλλάξει λίγο η κατάσταση. Ευτυχώς, κόντρα στη γρουσουζιά αυτής της χρονιάς, η στήλη πήγε πολύ καλά το τελευταίο τριήμερο με τις μπασκετικές προβλέψεις.

Χθες κάναμε το 3/4 και συνολικά στο τριήμερο 9/11. Το Σαββατοκύριακο όμως έφτασε και το ποδοσφαιρικό κουπόνι γέμισε. Πάμε λοιπόν στα γνωστά… Δύο επιλογές από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Διαφορά ποιότητας

Ξεκινάμε από τη βασική πρόταση της στήλης που έρχεται από τον αγώνα της Σουίντον με τη Χαλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά γεύτηκαν τη χαρά της νίκης στο εντός έδρας 4-2 επί της ουραγού Μπέρτον. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων και η ετοιμότητα της ομάδας καθώς και η σύνθεση της ενδεκάδας αποτελεί ερωτηματικό.

Στον αντίποδα η Χαλ συνήλθε από το χαστούκι της Πιτέρμπορο και στην εμβόλιμη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς. Μάλιστα το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 υπέρ της Μπρίστολ, αλλά με τρεις εύστοχες αλλαγές που σκόραραν και οι τρεις (!), ο προπονητής της Γκραντ ΜακΚαν, γύρισε τούμπα το παιχνίδι στην επανάληψη. Η Χαλ έχει στόχο την άμεση επιστροφή στην Championship και αυτός είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδίσει. Το διπλό έχει πτωτικές τάσεις και θα το τιμήσω σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Δεν θα τριτώσει..

Δύο ώρες νωρίτερα η Τζίλιγχαμ υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Σε πολύ κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, καθώς μετράνε 4 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν. Τελευταία ήττα την Τρίτη στην έδρα της Ίπσουιτς με 1-0, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλο γκολ. Στην έδρα της φέτος έχει 2 νίκες με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία και 3 ήττες από Χαλ, Πόρτσμουθ και Φλίτγουντ που είναι ψηλότερα. Πέρυσι σε δύο αναμετρήσεις δεν ηττήθηκε από τη σημερινή της αντίπαλο. Αγωνιστικά θα στερηθεί την παρουσία του βασικού της γκολκίπερ Τζακ Μπόναμ.

Η Σάντερλαντ είχε μια κακή βδομάδα. Μετά την ήττα από την Πόρτσμουθ, ήρθε και η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ρότσντεϊλ. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς και δε θέλει με τίποτα να απομακρυνθεί από την κορυφή. Στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφει και ο Λουκ Ο’Νίεν που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της Τρίτης. Η Σάντερλαντ έχει καλύτερο υλικό, δεν έχει περιθώριο να χάσει βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δε θέλει να τριτώσουν τα αρνητικά αποτελέσματα με αντίπαλο τη Τζίλιγχαμ. Θα ποντάρω λοιπόν στις «μαυρόγατες», ελπίζοντας να φύγουν με το διπλό.


Χαλ...αρό απόγευμα! Μονό Χαλ...αρό απόγευμα! Χαλ...αρό απόγευμα!

15:00 Τζίλιγχαμ – Σάντερλαντ: 2 (1.85)


Χαλ...αρό απόγευμα! Μονό (Tipster’s League) Χαλ...αρό απόγευμα! Χαλ...αρό απόγευμα!

17:00 Σουίντον – Χαλ: 2 (2.16)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις