Επιστροφή Λάρκιν, επιλογές Fantasy!

Επιστροφή Λάρκιν, επιλογές Fantasy!

Κουβανέζοι «μπασκετόφιλοι» σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Η στήλη του Euroleague Fantasy Challenge έφτασε, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού. Στη φετινή Euroleague συμβαίνουν «πράματα και θάματα» και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δε θα σταματήσει. Που θα πάει όμως, θα αρχίσουν να μπαίνουν όλα σε μια σειρά. Θα ρολάρουν τα φαβορί και θα αρχίσουν τα σερί τους κάποια στιγμή.

Μεγάλη αγωνιστική για το Fantasy αυτή που μας έρχεται, καθώς όλα δείχνουν πως επιστρέφει ο «Βασιλιάς» της περσινής διοργάνωσης, Σέιν Λάρκιν. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι έτοιμος, αλλά ο καθένας μπορεί να κρίνει αν θέλει να δαπανήσει 2, 5 εκατ. για να τον κάνει δικό του. Στην ίδια κατηγορία φυσικά ανήκουν Σβεντ και Μιλουτίνοφ. Είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή αυτοί οι παίκτες θα ανεβάσουν την αξία τους. Ο Ρώσος ήδη το έκανε τη προηγούμενη αγωνιστική.

Πάμε όμως στις δικές μας προτάσεις. Υπάρχει ένας παίκτης που προσωπικά τον έχω εμπιστευτεί εδώ και 2-3 βδομάδες και με έβγαλε ασπροπρόσωπο, αυξάνοντας την τιμή του. Πρόκειται για τον Νίγκελ Χέις της Ζαλγκίρις που πλέον κοστίζει 1,27 εκατ. Ο φόργουορντ των Λιθουανών κάνει εκπληκτική σεζόν, με πάνω από 10 πόντους, 47% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και  5,4 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 23 λεπτά συμμετοχής. Η Ζαλγκίρις δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν και ο Χέις θεωρώ πως θα συνεχίσει την καλή του φόρμα, ανεβάζοντας ενδεχομένως παραπάνω την αξία του.

Μένοντας στον ίδιο αγώνα, η δεύτερη πρόταση της στήλης έρχεται από τη γαλλική ομάδα. Η Βιλερμπάν ξεκίνησε με δύο ήττες και στη συνέχεια μπήκε σε καραντίνα. Απόψε θα δώσει την πρώτη εντός έδρας μάχη της. Βασικό γρανάζι της φετινής προσπάθειας είναι ο Νόρις Κόουλ. Αυτό φάνηκε στα δύο πρώτα ματς στα οποία ο Αμερικάνος σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων και βοήθησε σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι. Η τιμή του είναι 1,26 εκατ. και τον θεωρώ μια αξιόπιστη λύση για αυτά τα χρήματα.

Το παιχνίδι συνεχίζεται. Χτίστε την ομάδα σας, φωνάξτε φίλους και γνωστούς και ελάτε στο πρωτάθλημα του Κουβανέζου! Ο κωδικός της λίγκας είναι «KNZVSSLH».

Σας περιμένουμε…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις