Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο

Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο

Καλημέρα συντρόφια. Συνεχίζουμε από την Τετάρτη με Σουηδία (αφού μας κάνουν τη χάρη τα φαβορί) και πιο συγκεκριμένα με την Allsvenskan. To πρωτάθλημα έχει κριθεί ως ένα βαθμό, αφού η Μάλμε, αν δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από τρία χρόνια. Για την δεύτερη θέση όμως, γίνεται πραγματική μάχη. Τρεις ομάδες ερίζουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μία από αυτές η Χάκεν, όπου υποδέχεται τη Μιάλμπι. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και στην έδρα της δύσκολα χάνει. Έχει μόλις μία (περίεργη) ήττα από την τελευταία της βαθμολογίας. Κατά τ’ άλλα σκοράρει με ρυθμό δύο γκολ ανά αγώνα. Παίζει με μία αδιάφορη ομάδα και αν θέλει όντως να βγει στο Europa Conference League του χρόνου, τότε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνει δίχως πολλά πολλά. Η Μιάλμπι από την άλλη, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και φαίνεται να μην έχει στόχους. Παίζει όμως το ποδόσφαιρό της είτε αντιμετωπίζει την πρώτη είτε την τελευταία. Φαίνεται να μην χαρίζεται, αλλά απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, θα δυσκολευτεί να βάλει γκολ. Τα περιμένει όλα από τον Nιγηριανό Όγκμπου, αλλά ο τελευταίος τους τελευταίους δύο μήνες έχει σιγήσει.

Έτσι περιμένω μία εύκολη νίκη για τη Χάκεν με καθαρό σκορ. Ένα 2-0 δεν θα ήταν άσχημο για τη Χάκεν.

Πάμε και στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας όπου πλέον η Μπραν χάνει θέσεις και βρίσκεται να κινδυνεύει. Παραδόξως, είναι καλύτερη εκτός παρά εντός, αλλά σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει πρέπει να πάρει 2-3 συγκεκριμένα παιχνίδια για να μην μπλέξει στο τέλος. Ένα από αυτά είναι το σημερινό. Βλέπετε οι δύο ομάδες που έχει από κάτω της, παίζουν σήμερα μεταξύ τους. Οπότε αν κερδίσει απόψε θα πάρει ανάσα. Μπορεί να προέρχεται από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά η τελευταία της νίκη ήταν απέναντι στη Στάμπαεκ που παίζει σήμερα. Η οποία Στάμπαεκ βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας και δεν βλέπω να κουνιέται από κει. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ένα σερί όπου μία κερδίζει και μία χάνει. Σήμερα είναι να χάσει. Φυσικά δεν λέει κάτι αυτό. Αυτό όμως που «λέει» είναι η παράδοση στους μεταξύ τους αγώνες.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχουν συναντηθεί για το πρωτάθλημα από το 2018, η Μπραν μετράει 5/5 νίκες. Αν πάμε και πιο πίσω, τα τελευταία 10 χρόνια, η παράδοση είναι και πάλι υπέρ της Μπραν με 10 νίκες σε 15 αγώνες.


Μονό

16:00 Χάκεν – Μιάλμπι: 1 & over 1,5 (1.83)


Δυάδα (απόδοσης 3.66)

16:00 Χάκεν – Μιάλμπι: 1 & over 1,5 (1.83)

21:30 Μπραν – Στάμπαεκ: 1 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις