Η πίεση φέρνει το 1.70

Η πίεση φέρνει το 1.70

Μπορεί να μας άγχωσε λιγάκι η Αταλάντα όμως τελικά σκόραρε όσο νωρίς έπρεπε προκειμένου να μας πληρώσει την Tετάρτη, διαλύοντας στην συνέχεια τη Μίντιλαντ με 4-0.

Η Λειψία έκανε τα απολύτως απαραίτητα κόντρα στη Μπασακσεχίρ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο και κλειδώνοντας τη νίκη, αποφεύγοντας την… σπατάλη ενέργειας. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αντιλαμβάνεται ότι το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το επόμενο international break αλλάζει τις απαιτήσεις, συνεπώς και στο σαββατιάτικο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου αναμένονται… βιαστικοί οι «κόκκινοι ταύροι».

Οι πρωτευουσιάνοι έχουν συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες και είναι αναξιόπιστοι αμυντικά, συνεπώς εάν θελήσει η Λειψία να πιέσει από νωρίς, είναι πολύ πιθανό να δούμε γρήγορο γκολ. Αποδεκτό το 1.70 για να υπάρξει σκορ μέχρι το 28’.


Μονό (Tipsters League)

16:30 Λειψία – Χέρτα Β.: Over 0,5 στο 1’ – 28’ (1.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις