ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Αγγλία εσείς; Σκωτία εμείς

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αγγλία εσείς; Σκωτία εμείς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Αγγλία εσείς; Σκωτία εμείς

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αγγλία εσείς; Σκωτία εμείς

προγνωστικά με παίκτες Σέλτικ και Ρέιντζερς να αγωνίζονται.

Πέντε δυνατά σημεία σε επίπεδα διπλασιασμού ξεχωρίζει από το γεμάτο κουπόνι της Κυριακής ο Bats.

Προγνωστικά: Ρέιντζερς – Σέλτικ

Ματσάρες σε Σκωτία, Ολλανδία και Γερμανία περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά με συνδυαστικές και ειδικές επιλογές. Η αυλαία ανοίγει το μεσημέρι στη Γλασκώβη και το «Άιμπροξ» με τη ματσάρα ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ. Την στιγμή που όλοι στο Νησί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στην σπουδαία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, εμείς θα ασχοληθούμε με το Old Firm.

Πιθανότατα μιλάμε για το ματς που θα κρίνει τον τίτλο της Premiership, αφού η Σέλτικ έχει 74 βαθμούς σε 31 ματς κι η Ρέιντζερς έχει 73 σε 30 ματς. Σημαντικό το πλεονέκτημα της έδρας για τους «Τζερς» και παρότι πιθανώς η ισοπαλία να τους είναι αρκετή, θα κυνηγήσουν τη νίκη. Η Σέλτικ από την πλευρά της έτσι κι αλλιώς χρειάζεται το τρίποντο, οπότε το επιθετικό και κυριαρχικό στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων δεν πρόκειται να αλλάξει σήμερα. Γι’ αυτό θα πάρουμε αρχικά το goal/goal & over 2,5 στο 2.00 του Betshop, κι έπειτα τις 26+ τελικές προσπάθειες που επίσης διπλασιάζουν στη Novibet.

Προγνωστικά στο Φέγενορντ – Άγιαξ

Μεγάλο ματς έχουμε και στην Ολλανδία με τη Φέγενορντ να υποδέχεται τον Άγιαξ. Μεγάλο ιστορικά βέβαια, γιατί στο γήπεδο μάλλον δεν πρόκειται και για τόσο σπουδαία αναμέτρηση πλέον. Η Φέγενορντ θέλει αφενός να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που της δίνει σίγουρη θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν, κι αφετέρου να κάνει όσο μεγαλύτερο κακό μπορεί στον μισητό της αντίπαλο. Αυτή την στιγμή ο Αίαντας βρίσκεται στην πέμπτη θέση και ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να μπει στην τετράδα, καθώς απέχει επτά ολόκληρους βαθμούς από την Άλκμααρ. Πάντως με τον Φαντ Σχιπ έχει δείξει μια σχετική βελτίωση σε σύγκριση με την αρχή της σεζόν και σίγουρα θα διεκδικήσει το αποτέλεσμα κόντρα σε μια Φέγενορντ που δεν πείθει τον τελευταίο καιρό. Γκολ βρίσκει άνετα, οπότε αξίζει να πάρουμε το combo 1Χ & goal/goal στο 2.05 της Fonbet.

Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ

Καταλήγουμε -όπως πάντα- στη Γερμανία, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Πρώτη αυτή μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Άουγκσμπουργκ στο Ζίνσχαϊμ. Οι Βαυαροί διανύουν μια εξαιρετική σεζόν, καλύτερη από κάθε προσδοκία, και διεκδικούν μια αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από κοντά κι η Χόφενχαϊμ που στην αρχή της χρονιάς πήγαινε για μεγάλα πράγματα όμως φάνηκε να… μένει από βενζίνη. Αξίζει η στήριξη στους φιλοξενούμενους που μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, εν αντιθέσει με την ομάδα του Ματαράτσο που έχει κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια της. Με κάλυψη θα πάμε στο Χ2 & over 1,5 που τιμάται στο 1.93 από την Stoiximan.

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ

Το Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ είναι το παιχνίδι κλείνει την 28η αγωνιστική της Bundesliga. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν και έχουν χάσει το τρένο της Ευρώπης, όμως μάλλον δεν πρόκειται να ανησυχήσουν όσον αφορά την παραμονή. Οι «λύκοι» μπήκαν με το «δεξί» στην εποχή Χάσενχουτλ, καθώς ο Αυστριακός τεχνικός πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης στο ντεμπούτο του. Και μόνο η αλλαγή προπονητή έχει φέρει αλλαγή και στο κλίμα στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα», όπου η Βόλφσμπουργκ θα τα δώσει όλα για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και θα ψάξει αντίδραση μετά το βαρύ 3-0 στην έδρα της από τη Φράιμπουργκ. Μοιάζει δύσκολο ένα τέτοιο ματς να μείνει χαμηλά στο σκορ, και το 2.00 της Fonbet για το goal/goal & over 2,5 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
14:30
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 31 units
Ειδικό
14:30
Ρέιντζερς - Σέλτικ
26+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.00
BET: 31 units
Combo
15:30
Φέγενορντ - Άγιαξ
1Χ & goal/goal
2.05
BET: 30 units
Combo
16:30
Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
Χ2 & over 1,5
1.93
BET: 32 units
Combo
18:30
Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις