ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Οι έδρες έχουν την τιμητική τους στο 2.21

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οι έδρες έχουν την τιμητική τους στο 2.21

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Οι έδρες έχουν την τιμητική τους στο 2.21

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι έδρες έχουν την τιμητική τους στο 2.21

προγνωστικά με παίκτες της Άστον Βίλα να πανηγυρίζουν.

Με τέσσερα παιχνίδια ασχολείται σήμερα ο Bats σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.97 έως το 2.21.

Προγνωστικά: Μίλαν – Λέτσε

Πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη και η δράση συνεχίζεται στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά, με σημεία σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την Serie A με την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λέτσε. Οι «ροσονέρι» πέτυχαν την ολική ανατροπή στη μάχη της δεύτερης θέσης, και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για να τερματίσουν πάνω από τη Γιουβέντους. Έφτασαν τις έξι σερί νίκες με το 2-1 στην έδρα της Φιορεντίνα και προετοιμάζονται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας. Απέναντί τους βρίσκουν τη ζόρικη Λέτσε, η οποία μπορεί να είναι 13η στη βαθμολογία αλλά απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα εκτός έδρας ματς αποτελούν «αγκάθι» και δεδομένου ότι στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν είναι πολύ δυνατή, δύσκολα θα γίνει κάποια έκπληξη. Θα πάρουμε το combo 1 & over 2,5 στο 2.05 της Novibet.

Προγνωστικά στο Φράιμπουργκ – Λειψία

Ένα λάθος των μπουκ θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο παιχνίδι της Φράιμπουργκ με τη Λειψία. Η γηπεδούχος ήταν άψογη στο «Μπορούσια Παρκ» και διέλυσε με 3-0 την Γκλάντμπαχ, μειώνοντας τη διαφορά από την 6η θέση στους πέντε βαθμούς. Οι παίκτες του Στράιχ θέλουν να δώσουν το κατάλληλο αντίο στον θρυλικό προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας, δημιουργώντας κάθε φορά μια καυτή ατμόσφαιρα στο «Γιουρόπα Παρκ». Αντίπαλός της σήμερα είναι η αρκετά ποιοτικότερη Λειψία, που έχει χάσει έδαφος στη μάχη της τετράδας. Το απρόσμενο 0-0 με τη Μάιντζ σε συνδυασμό με το εξίσου απρόσμενο διπλό της Ντόρτμουντ επί της Μπάγερν αύξησε τη διαφορά των «ταύρων» από την τέταρτη θέση στους τρεις βαθμούς. Αδικαιολόγητα λοιπόν η νίκη τους στην πολύ δυνατή έδρα της Φράιμπουργκ δίνεται σε τιμές του 1.65-1.70. Αντ’ αυτού, θα πάρουμε το στο 2.21 της WinMasters.

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ

Μεταβαίνουμε στην Αγγλία και την Premier League, με το Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν μια αναμενόμενη ήττα στο «Έτιχαντ» από την Σίτι με 4-1 και παρέμειναν στους 59 βαθμούς και την τέταρτη θέση. Το πλεονέκτημα το έχει η Τότεναμ, η οποία βρίσκεται στο -2 με ματς λιγότερο, οπότε οι «βίλανς» πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Η Μπρέντφορντ από την άλλη παραπαίει και οι εντός έδρας ισοπαλίες με Γιουνάιτεντ και Μπράιτον δεν τη βοήθησαν ιδιαίτερα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Δύσκολα θα κινδυνέψει και μάλλον θα κινηθεί στις θέσεις 13-16, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην κακή εκτός έδρας παρουσία της. Όλα οδηγούν στη νίκη των γηπεδούχων, την οποία θα συνδυάσουμε με το over 1,5. Στο 1.97 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Novibet.

Αϊντχόφεν – Άλκμααρ

Κλείνουμε με Ολλανδία και το παιχνίδι της επικείμενης πρωταθλήτριας Αϊντχόφεν απέναντι στην Άλκμααρ. Το αήττητο χάθηκε για την ομάδα του Μπος, όμως ο τίτλος φυσικά παραμένει στα χέρια της. Δεν της απέμεινε και κάτι άλλο, οπότε θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει επισήμως όσο πιο νωρίς γίνεται. Η Άλκμααρ από την πλευρά της παρουσιάζει τεράστια αστάθεια, ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή. Προέρχεται από το ντροπιαστικό 5-0 στην έδρα της Χέρακλες και θα ψάξει την αντίδραση, όμως μπαίνει ως ισχυρό αουτσάιντερ στο «Φίλιπς Στάντιον». Αξίζει η επιλογή του άσου σε συνδυασμό με το over 2,5, με απόδοση 2.05 στη Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
16:00
Μίλαν - Λέτσε
1 & over 2,5
2.08
BET: 29 units
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ - Λειψία
2.21
BET: 27 units
Combo
17:00
Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ
1 & over 1,5
1.97
BET: 30 units
Combo
19:45
Αϊντχόφεν - Άλκμααρ
1 & over 2,5
2.05
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις