Βέλγικο με αξία

Βέλγικο με αξία

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη μας. Η στήλη μας χθες δεν επαληθεύτηκε, καθώς η LASK δεν κατάφερε να σκοράρει εναντίον της Τότεναμ και μας χάλασε το μικρό, αλλά νικηφόρο σερί. Συνεχίζουμε σήμερα, Παρασκευή με Βέλγιο.

Κορτράικ – Αντερλεχτ

Εκεί απόψε η αναμέτρηση είναι  μεγάλης σημασίας για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν και έχουν αμφότερες κίνητρο για υψηλότερο πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Η γηπεδούχος στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μαλίν κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 1-2 παίζοντας με παίκτη παραπάνω και σήμερα θα υποδεχθεί την Άντερλεχτ με απόντες τους Σελεμανί και Λεπουά. Κατώτερη εμφανίζεται βάση αριθμών στα εντός έδρας η Κορτράικ με ( 1-1-2), ενώ στα εκτός έδρας μετράει ρεκόρ ( 3-1-1).

Η Άντερλεχτ διανύει μία όχι και τόσο ιδανική περίοδο, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέουβεν, όπου προηγήθηκε με 2-0 στο 1ο ημίχρονο και τελικά το μόνο που απέσπασε ήταν ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, καθώς η Λέουβεν κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει στο ματς, αλλά κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να φύγει και με τους 3 βαθμούς. Χωρίς τον νεοφερμένο Μουκαιρού και τους Τρεμπέλ, Μίλιτς, Κομπότ, Ντάουτα, ενώ επιστρέφει ο Λοκόνγκα και ο Αμουζού για τους φιλοξενούμενους.


Μονό (Tipster’s League)

21:45 Κόρτραικ – Αντερλεχτ: Αντερλεχτ over 1,5 (1.91)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις