Με Κύπελλα και «δράκους» στο 1.80

προγνωστικά από τα κύπελλα Γερμανίας και Πορτογαλίας με την Μπενφίκα στην εικόνα.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ προγνωστικά σε Γερμανία και Πορτογαλία σε τιμές του 1.80.

Προγνωστικά: Με Κύπελλα και «δράκους»

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με δύο ματς Κυπέλλων να μου έχουν τραβήξει την προσοχή και αποδόσεις αξιόλογες και αποδέκτες οπότε πάμε στα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Σααρμπρίκεν με την Καϊζερσλάουτερν για τα ημιτελικά του Κύπελλου Γερμανίας, σε ένα ζευγάρι με δύο μεγάλα αουτσάιντερ που έχουν μπορέσει να διασφαλίσουν τη θέση τους στον τελικό. Οι γηπεδούχοι της τρίτης κατηγορίας πουλάνε τρέλα σε όλους και έχουν αποκλείσει αρκετά μεγαθήρια, ενώ όλα τα ματς τους τα δίνουν εντός έδρας. Το παράδοξο είναι πως στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν τελείως άλλη εικόνα και πως η εικόνα τους δεν σου θυμίζει τέτοια ομάδα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι οδεύουν στην κατηγορία που είναι οι αντίπαλοι τους εάν δεν αλλάξουν βασικά πράγματα στις εμφανίσεις τους ωστόσο στο Κύπελλο έχουν πετύχει μερικά σημαντικά αποτελέσματα και θέλουν τον τελικό. Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά που κυνηγούν το θαύμα γιατί είχαν πάρει και πρωτάθλημα με τον μεγάλο Ρεχάγκελ. Πλέον θέλουν σιωπηλά να αποκλείσουν τον φονέα των γιγάντων και να προχωρήσουν στο μεγάλο ματς του Μαΐου.

Στοιχηματικά υπάρχει ισορροπία ωστόσο τα παραμύθια τελειώνουν εκεί που δε το περιμένεις. Η Καϊζερσλάουτερν έχει κάνει φέτος διαφορές κηδείες στο Κύπελλο και μπορεί να αποτελέσει τον δράκο της Σααρμπρίκεν και να την αποκλείσει. Επιλέγουμε την πρόκριση της σε καλή απόδοση.

Προγνωστικά στο Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επαναληπτικός του 2-1 του πρώτου ματς στην έδρα της φιλοξενούμενης. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά θέματα αμυντικά και προβληματίζουν με την απόδοση τους ωστόσο μπροστά είναι πραγματική φωτιά με παίκτες όπως ο Ντι Μαρία. Τα ίδια ακριβώς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βέβαια είναι μακράν η πιο αλέγρα ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Αμορίμ έχει φτιάξει ένα σύνολο που παράγει όμορφο ποδόσφαιρο και που βρίσκει τρόπους να σκοράρει συχνά.

Το ματς δεν θα απέχει αρκετά από εκείνο που έγινε μερικές εβδομάδες πριν, εξάλλου αμφότερες είναι κατά κύριο λόγο επιθετικά σύνολα. Βέβαια η αύρα του «Ντα Λουζ» ίσως βοηθήσει την Μπενφίκα που μάλλον μπορεί να επικρατήσει. Ο άσος με κάλυψη αξίζει.

Μονό
21:30
Σααρμπρίκεν - Καϊζερσλάουτερν
Πρόκριση Καϊζερσλάουτερν
1.80
BET: 20 units
Μονό
22:45
Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1 dnb
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις