ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μονά, ειδικά και combo, μέχρι και 2.67

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονά, ειδικά και combo, μέχρι και 2.67

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Μονά, ειδικά και combo, μέχρι και 2.67

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μονά, ειδικά και combo, μέχρι και 2.67

προγνωστικά με τον παίκτη Σον της Τότεναμ να είναι στην εικόνα.

Προγνωστικά Τρίτης από τον The Magician, βγάζοντας μεγάλες αποδόσεις από παιχνίδια σε Αγγλία και Ολλανδία.

Προγνωστικά: Θα ψάξει νίκη-απάντηση

Καλημέρα σας, με μεσοβδόμαδη δράση σε αρκετά πρωταθλήματα. Ομάδες που καίγονται για βαθμούς, είτε για σωτηρία είτε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, μπορούν να μας χαρίσουν μεγάλες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκκίνηση από την Ολλανδία και το ματς Εξέλσιορ – Αϊντχόφεν. Η Εξέλσιορ είναι στην 16η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Τρέχει κάκιστο σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-7), ενώ χρειάζεται ένα βαθμό για να βγει από την τελευταία τριάδα. Από τις χειρότερες ομάδες επιθετικά, δύσκολα θα ανέβει στην βαθμολογία με πρόγραμμα-βουνό, καθώς ακολουθούν Άγιαξ, Φέγενορντ και η έκτη Ναιμέγκεν. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας από την Ναιμέγκεν. Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι την δεδομένη στιγμή, η καλύτερη ομάδα της χώρας. Περιμένω από την Αϊντχόφεν να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να μην δώσει δικαιώματα τίτλου στην Φέγενορντ, από την οποία είναι στο +7.

Σημείο: Προϊστορία που φαντάζει εφιάλτης για τους γηπεδούχους. Στα τελευταία 28 ματς, έχει 26 ήττες και δύο ισοπαλίες! Κρατάω το over 3,5 γκολ της Αϊντχόφεν με απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα

Πάμε στο νησί. Η Νότιγχαμ Φόρεστ στην ισοβαθμία με τη Λούτον, είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που προσπαθεί πρωτίστως να κερδίσει βαθμούς εντός έδρας. Εκεί έχει ζορίσει ή ακόμα και κερδίσει πολλούς μεγάλους της κατηγορίας. Παίζει γρήγορο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, ενώ με αντίπαλο τη Φούλαμ, την περιμένω και πιο επιθετική. Οι φιλοξενούμενοι, εκτός Λονδίνου, δεν πατάνε και πολύ σταθερά, χάνοντας αρκετή από την δυναμική που παρουσιάζουν εντός έδρας. Παρόλο αυτά, έχουν δείξει τελευταία ένα καλύτερο πρόσωπο, έχοντας σκοράρει σε  οχτώ σερί ματς πρωταθλήματος.

Σημείο: Κρατάω το 1Χ & goal/goal, απόδοσης 2.30 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Δικαίωμα στο όνειρο

Η Μπέρνλι κατάφερε με δέκα παίκτες να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2), από την έδρα της Τσέλσι, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έβγαλε ψυχή και αποφασιστικότητα, δίνοντας έτσι παράταση στην αγωνία των φίλων της, για να παραμείνει και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Τρία τα ματς που μένει χωρίς ήττα, στο -5 από την απευθείας παραμονή, δείχνει ότι κάνει μία τελευταία μεγάλη προσπάθεια. Αντίπαλος η Γουλβς. Μέτρια ομάδα, πότε με τα πάνω της, πότε με κάτω της. Θα τερματίσει στη μέση βαθμολογίας, αν και διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Χωρίς μεγάλο κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει για τη νίκη. Εκτός έδρας σπανίως δεν δέχονται τέρμα.

Σημείο: Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι πολύ μεγαλύτερο. Κρατάω το over 1,5 γκολ της Μπέρνλι με απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Ομάδες με έφεση στα γκολ

Πάμε Ολλανδία στο Φορτούνα Σιτάρντ – Ναιμέγκεν. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τέσσερα σερί παιχνίδια με over 3,5. Το γεγονός ότι είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από τα play off, δίνει ελπίδες στην ομάδα ότι με το επιθετικό ποδόσφαιρο, μπορεί να διακριθεί σε μια πολύ μέτρια χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την νίκη επί της πρωτοπόρου και αήττητης Αϊντχόφεν. Εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα, αλλά η εκτός έδρας ομάδα έχει μεγάλη διαφορά από αυτή που παρουσιάζεται μπροστά στους φιλάθλους της. Μπορεί εύκολα να σκοράρει, όπως εύκολα δέχεται και γκολ.

Σημείο: Σε καλή απόδοση θα επιλέξω το goal/goal & over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Προγνωστικά: Έχει παράδοση να υποστηρίξει

Θα κλείσω με το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αυτοκτονία όπου αν και προηγήθηκαν με 3-1 στην έδρα της Νιούκαστλ, εν τέλει ηττήθηκαν με 4-3. Τα αμυντικά προβλήματα ποτέ δεν έπαψαν φέτος να ταλαιπωρούν το συγκρότημα του Μόγιες. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή επικράτησαν της Λούτον εντός έδρας και με νίκη σήμερα μπαίνουν στην τετράδα. Καλύτερη ομάδα η Τότεναμ και θα πάω με την παράδοση. Από τότε που ήρθε ο Σον, πότε δεν έχασαν και τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος (ήττα 2-1 στον πρώτο γύρο). Επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια σκοράρει τουλάχιστον μια φορά απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Σημείο: Κρατάω το Χ2 και να σκοράρει ο Σον με απόδοση 2.67 στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονό
21:00
Εξέλσιορ - Αϊντχόφεν
Αϊντχόφεν over 3,5
2.30
BET: 20 units
Combo
21:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Φούλαμ
1Χ & goal/goal
2.30
BET: 20 units
Μονό
21:45
Μπέρνλι - Γουλβς
Μπέρνλι over 1,5
2.30
BET: 30 units
Combo
22:00
Φορτούνα Σιτάρντ - Ναιμέγκεν
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 30 units
Combo
22:15
Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
Χ2 & γκολ Σον
2.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις