Ο Χάκετ κάνει χώρο και ο Σαντ Ρος… τριποντάρει

Ο Χάκετ κάνει χώρο και ο Σαντ Ρος... τριποντάρει

Τα ζόρια άρχισαν από νωρίς στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό που κόντρα στην τουρκική Φενέρ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο σερί ήττες. Απέναντί του η πλήρως ανανεωμένη Φενέρ προέρχεται επίσης από δύο σερί εντός έδρας μάλιστα ήττες και σαφώς και δεν πείθει. Η αξία του άσου έχει πάρει την ανηφόρα τις δύο τελευταίες μέρες και πλέον φλερτάρει με το 3.00 (2.93 για την ακρίβεια την ώρα που γράφονται οι γραμμές). ΟΚ, σημαντική η απουσία του Παπαπέτρου, ανέτοιμοι Μποχωρίδης και Σάικς αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση τόσο απόλυτο φαβορί η τουρκική ομάδα που δεν έχει δα και καλή παράδοση (με ή χωρίς Ζοτς) στο ΟΑΚΑ. Θα τον τιμήσω λοιπόν τον άσο.

Δεύτερη επιλογή από το ίδιο ματς με πρωταγωνιστή τον Χάουαρντ Σαντ Ρος. Ο Κουβανός με τη Μπαρτσελόνα πήρε 8 τρίποντα (!) και έβαλε τα 4. Του τα έδωσε η άμυνα της Μπάρτσα όπως θα του τα δώσει και αυτή της Φενέρ αφού δεν είναι δα και ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Όμως λόγω της απουσίας Παπαπέτρου θα παίξει ξανά πολύ, πάνω από 30 λεπτά, θα πάρει προσπάθειες και το over 1,5 εύστοχα τρίποντα για παίκτη που προέρχεται από 4 εύστοχα στο 2.65 είναι δώρο!

Τέλος, επιλογή από το ματς της ΤΣΣΚΑ με τον Αστέρα στο Βελιγράδι. Η ρωσική ομάδα έχει πλέον διαθέσιμους τους Στρέλνιεκς, Αντόνοβ και Μιλουτίνοβ που ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερο μοίρασμα του χρόνου συμμετοχής. Ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την επιστροφή στη δράση και του Κλάιμπερν έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και λιγότερο πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τους 11,5 σε πόντους μαζί με ριμπάουντ και ασίστ (PRA) αφού στα τρία προηγούμενα ματς (και χωρίς Στρέλνιεκς) είχε 10, 12 και 5 αντίστοιχα.


Μονό

21:00 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: 1 (2.93)

Μονό

21:00 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Χάουαρντ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.65)


Μονό (Tipster’s League)

21:45 Ερ. Αστέρας – ΤΣΣΚΑ: Χάκετ under 11,5 PRA (2.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις