Αντίπαλος ο κακός της εαυτός…

Αντίπαλος ο κακός της εαυτός...

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της σελίδας μας, με τη στήλη μας να έχει πολύ καλό μομεντουμ και τον Ολυμπιακό να μας δικαιώνει για το 2/2. Ένα παιχνίδι ξεχώρισα σήμερα από τους ομίλους του Europa League.

Τότεναμ – LASK Λιντζ

Για τους παίκτες της Τοτεναμ ό,τι και να γράψω θα είναι λίγο. Στο παιχνίδι της Κυριακής  εναντίον της Γουέστ Χαμ, τα “σπιρούνια” έμοιαζαν να έχουν ένα ήρεμο απόγευμα. καθώς προηγήθηκαν 3-0 στο 1ο ημίχρονο με δύο γκολ του Κέιν και ένα του Σον, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Τα “σφυριά” έκαναν την αρχή για την μεγάλη ανατροπή με ένα γκολ του Βαλμπουένα στο 82’, έπειτα ήρθε το αυτογκόλ του Σάντσες στο 85’ και με αποκορύφωμα την γκολάρα του Λαντσίνι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφεραν να κάνουν το 3-3 και να στερήσουν 2 βαθμούς από τους Λονδρέζους. Στο αποψινό παιχνίδι ο Μουρίνιο θα ξεκουράσει τους βασικότατους Γιορίς και Κέιν και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Χαρτ και Βινίσιους αντίστοιχα. Αμφίβολοι είναι οι Λαμέλα, Ντάιερ και Λο Σέλσο και πιθανόν ο Πορτογάλος να κάνει κάποια συντήρηση για το εκτός έδρας ματς με τη Μπέρνλι που ακολουθεί.

Οι Αυστριακοί αντιθέτως στο τελευταίο τους παιχνίδι για το Κύπελλο, κέρδισαν άνετα 3-0 τη Βέργκλ ενώ είχαν προηγηθεί δύο μεγάλες νίκες για τα προκριματικά του Europa League, με ισάριθμες προκρίσεις. Η πρώτη επί της Ντουνάισκα με 7-0 και η δεύτερη επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με 4-1. Στη συνέχεια η ομάδα της ΛΑΣΚ σημείωσε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 από τη Ραπίντ. Ο προπονητής Τάλχαμερ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του ώστε να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Ρίσκο

22:00 Τότεναμ – LASK Λιντζ: LASK over 1,5 (4.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις