Με την εμπειρία της Γιούβε

Με την εμπειρία της Γιούβε

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!

Μετά από ένα κακό Σαββατοκύριακο αφού όλα μας πήγαν στραβά, ήμαστε έτοιμοι για καινούργια αρχή από σήμερα με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League.

Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: Την πολύ καλή της πορεία  στο πρωτάθλημα Ουκρανίας συνεχίζει η Ντινάμο Κιέβου, καθώς επικράτησε το Σάββατο εντός έδρας της Ρουχ με 2-0 και παραμένει στην πρώτη θέση. Στα προκριματικά απέκλεισε τη Γάνδη με δύο νίκες. Η Γιουβέντους έρχεται από γκέλα 1-1 με την ουραγό Κροτόνε, κυνηγώντας το σκορ από το 12′ και ισοφαρίζοντας με τον Μοράτα ενώ στο β’ ημίχρονο αποβλήθηκε ο νεοαποκτηθέντας Κιέζα.

Δύσκολη αποστολή περιμένει απόψε τη Γιούβε καθώς θα αντιμετωπίσει μια έμπειρη ομάδα αλλά ποιοτικά υπερέχει κι έχει τους παίκτες να κάνουν τη διαφορά.

Τσέλσι – Σεβίλλη: Από… αυτοκτονία έρχεται η Τσέλσι καθώς προηγήθηκε με 2-0 και 3-2 της Σαουθάμπτον όμως τα τραγικά λάθη στην άμυνα της κόστισαν ακριβά στο τέλος (3-3) και έχει χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις. Και η Σεβίλλη έρχεται και από κακό αποτέλεσμα χάνοντας 1-0 στη Γρανάδα με γκολ στο 82′. Έχει κάνει κακό ξεκίνημα εντός συνόρων.

Στο Λονδίνο τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που είναι ξεκάθαρα τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση και λογικά θα δούμε ένα όμορφο ματς με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.


Δυάδα (απόδοσης 3.21)

19:55 Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: 2 (1.90)

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη: Over 2,5 (1.65)


Μονό (Tipsters League)

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Γιουβέντους: 2 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις