ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

«Μπαμ» με Σπανούλη!

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

«Μπαμ» με Σπανούλη!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

«Μπαμ» με Σπανούλη!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

Αλ Ταβόν σε φόρμα

Αλ Ταβόν σε φόρμα

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Μπαμ» με Σπανούλη!

«Μπαμ» με Σπανούλη!

Σε ποια ομάδα πάει!

O Βασίλης Σπανούλης όπως όλα δείχνουν περνάει τις τελευταίες του μέρες στο Περιστέρι και οι φήμες είναι έντονες πως του χρόνου θα κάθεται σε πάγκο ομάδας Ευρωλίγκας!

Εξαιρετική περίοδο διανύει αυτό το διάστημα ο Βασίλης Σπανούλης, στη δεύτερη σεζόν του ως προπονητής: Τα πηγαίνει πολύ καλά με το Περιστέρι σε Basket League και BCL, ενώ και στην πρεμιέρα του στην Εθνική ομάδα, έκανε το 2Χ2 και άνοιξε σε όλους την όρεξη ενόψει τού προολυμπιακού τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι στο ΣΕΦ.

Ο V-Span αποφάσισε λίγο μόλις καιρό μετά την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση να βάλει το κοστούμι του κόουτς, αν και υπήρχε κόσμος τότε που τον προέτρεπε να μείνει και άλλο για να μελετήσει, να ενταχθεί σε κάποιο σταφ στην Αμερική πρώτα, σε κάθε περίπτωση να μην αναλάβει τόσο γρήγορα κάποια ομάδα.

Αλλά, είναι σαφές, ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αποθαρρύνει τον Βασίλη από κάποια σκέψη που έχει βάλει στο μυαλό του και όσα θέλει να πετύχει στην καριέρα του. Με αποτέλεσμα να κάνει κάνει μια εξαιρετική πρωτη σεζόν με το Περιστέρι, αν και η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν ήταν σε ιδιαίτερη άνθηση πριν τον Kill Bill. αλλά και φέτος τα πηγαίνει θαυμάσια ενώ αποδέχτηκε και την πρόκληση της Εθνικής.

Επόμενο βήμα για το καλοκαίρι του 2024; Αυτό που είχε ακουστεί, ήδη, από το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν είχε προχωρήσει τότε. Δηλαδή, να βρεθεί σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Προφανώς και ήταν θετική συνθήκη να μείνει για μια ακόμα σεζόν στο Περιστέρι, που συμμετέχει στο BCL, προκειμένου να πατήσει ακόμα καλύτερα στα πόδια του. Αλλά και με την προοπτική του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο βάθος, θα έβαζε με τη μία πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη.

Το φετινό καλοκαίρι, όμως, είναι διαφορετικό και αυτό που συζητιέται στην πιάτσα είναι ότι ο Βασίλης θα βρεθεί σε πάγκο ομάδας Ευρωλίγκας. Δεν θα έχει την ευκαιρία για να πάει σε top class ομάδα, αλλά και στην Ελλάδα από το Περιστέρι ξεκίνησε. Δεν θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα, δηλαδή, που θα του δώσουν το βάπτισμα του πυρός στο κλαμπ των κορυφαίων, αλλά και ο Σάρας από την Ζαλγκίρις ξεκίνησε την καριέρα του πριν πάρει προαγωγή.

Ποια ομάδα ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τον Σπανούλη; Η Βαλένθια, που είναι μια πρώτης τάξης λύση για οποιονδήποτε ασχολείται με το μπάσκετ: Προπονητή ή αθλητή. Γιατί στην Ισπανία είναι εξαιρετικές οι συνθήκες για το άθλημα, ενώ οι Νυχτερίδες είναι ομάδα με εκτόπισμα που αν έχει μια καλή οργάνωση και βρεθεί ένας προπονητής για να εμπνεύσει, μπορεί να κάνει ξεπεταγμα τύπου Μονακό!

Για μετά τη Βαλένθια δεν χρειάζεται να συζητάμε: Ο δρόμος θα είναι ορθανοιχτος για top κλαμπ. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι μέσα στους υποψήφιους για να ασχοληθούν μαζί του όταν έρθει η ώρα…

Πηγή: sportdog.gr

«Μπαμ» με Σπανούλη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!«Μπαμ» με Σπανούλη!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις