Αυλαία στα… αλώνια με ενδιαφέρον

Αυλαία στα... αλώνια με ενδιαφέρον

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπητοί κουβανέζοι και καλά κέρδη σε όλους. Επιστροφή στη δράση σήμερα με μενού από Σκανδιναβία και τα αλώνια της Σουηδίας…

Ξεκινάω από τον τον όμιλο της Νόρλαντ, εκεί όπου η Ούμεο ΙΦΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή απέναντι στην αδιάφορη Νοτβίκενς, που θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι έτσι όπως τα έκαναν τρέχουν να σώσουν ό,τι σώζεται, αν βέβαια προλάβουν, καθώς και αν κερδίσουν σήμερα θέλουν η Σάντβικς να χάσει στο δικό της παιχνίδι απέναντι στην Πίτεο, που θέλει ένα βαθμό για να κερδίσει άνοδο και τίτλο. Δύσκολο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη για να ελπίζουν και οι τιμές της νίκης τους βρίσκονται σε εξαιρετική απόδοση, θα ποντάρω σε αυτούς με το ανάλογο ρίσκο.

Παραμένω στην ίδια κατηγορία και τον όμιλο της Νόρα Γιόταλαντ που στην τελευταία της στροφή υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις οι οποίες μου κινήσει το ενδιαφέρον από την αρχή της εβδομάδας, και ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα αρκετά για να αφήσω εκτός κάποια παιχνίδια όμως αυτό έπρεπε να γίνει.

Δυο παιχνίδια τελικά κράτησα από τον συγκεκριμένο όμιλο αυτά ανάμεσα σε Άχλαφορς απέναντι στην Βαργκάρντα και Τίνταχολμ απέναντι στην Νορντβέρμλαντ, και τα αναφέρω μαζί και τα δύο καθώς συνδέονται μεταξύ τους διότι οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία και οι άλλες δύο είναι αδιάφορες.

Το παρασκήνιο μεγάλο όλη την εβδομάδα και ακούγονται διάφορα, όπως ότι η Νορντβέρμλαντ θα αγωνιστεί με παίκτες από την δεύτερη ομάδα, ενώ οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ γειτονικών σωματείων αυτά της Άχλαφορς και της Βαργκάρντα δεν περνούν απαρατήρητες.

Να προσθέσω πως στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και στη συνέχεια η καλύτερη επίθεση, ενώ θα προσθέσω ακόμα μια φορά ότι γενικότερα στην Σκανδιναβία τις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται μαγειρέματα και αυτός που θέλει το παιχνίδι συνήθως, το κερδίζει και εκεί θα ποντάρω σήμερα στα γκολ και το κίνητρο.


Δυάδα (απόδοσης 2.22)

15:00 Άχλαφορς- Βαργκάρντα: Οver 2.5 (1.48)

15:00 ΙΦΚ Τίνταχολμ – Νορντβέρμλαντ: Οver 2,5 (1.50)


Μονό

15:00 ΙΦΚ Ούμεο – Νοτβίκενς: 1 (2.35)


Σημείο για Tipster’s League

15:00 ΙΦΚ Τίνταχολμ – Νορντβέρμλαντ: Οver 3.5 (2.10)


Μονό

15:00 Άχλαφορς – Βαργκάρντα: 2 & goal/goal (3.45)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις